ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η νέα, «έξυπνη» λύση που έρχεται να κάνει «switch» στις μετακινήσεις μας

Η νέα, «έξυπνη» λύση που έρχεται να κάνει «switch» στις μετακινήσεις μας

H Avis έχει λανσάρει μία online συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου που μας δίνει τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εποχής

Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή, το να μπορούμε να απολαμβάνουμε περισσότερη ευελιξία σε κάθε τομέα της ζωής μας, αποτελεί βασική προϋπόθεση για μία πιο άνετη καθημερινότητα. Έχουμε ανάγκη να μην περιοριζόμαστε από χρονικές δεσμεύσεις, ενώ ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιτάσσει να έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερες ευέλικτες λύσεις, οι οποίες θα μας βοηθούν να διαμορφώνουμε την καθημερινότητά μας όπως επιθυμούμε και κυρίως, νιώθοντας λιγότερο άγχος και περισσότερη σταθερότητα.

Ένας ακόμη τομέας της ζωής μας, λοιπόν, που αλλάζει προς όφελός μας με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και γίνεται περισσότερο ευέλικτος, είναι εκείνος των μετακινήσεών μας.

Κάνοντας «Switch by Avis» στις μετακινήσεις μας

Πώς ακριβώς γίνεται τώρα το «switch» στις μετακινήσεις μας; Μέσα από έναν νέο και «έξυπνο» τρόπο για να μετακινούμαστε οδικώς, όταν το θέλουμε και όπως θέλουμε, κάνοντας απλώς μία online συνδρομή: Ο λόγος για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου Switch by Avis.

Ουσιαστικά, όπως ακριβώς απολαμβάνουμε σήμερα άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες, τώρα μπορούμε πολύ εύκολα, άμεσα και απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη να μετακινούμαστε με ένα αυτοκίνητο. Μέσα από μία online συνδρομή, δηλαδή, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων, όποτε το θέλουμε και για όσο το χρειαζόμαστε. Όλα αυτά απολαμβάνοντας σταθερότητα, ευελιξία και γρήγορη, online εξυπηρέτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Ροή Ειδήσεων