ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η Cadillac Escalade είναι της Kim Kardashian

Αυτή η Cadillac Escalade είναι της Kim Kardashian

Είναι ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που έχει στο γκαράζ της η διάσημη περσόνα και φυσικά απέχει πολύ από τη στάνταρ έκδοση.

Του Γιάννη Σκουφή

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνά η διάσημη επιχειρηματίας, παραγωγός, μοντέλο και ότι άλλο επαγγέλλεται η Kim Kardashian μετά τον περιβόητο χωρισμό της. Έτσι, αποφάσισε να πάρει τα παιδιά της και να τραβήξει προς εξωτικά μέρη και συγκεκριμένα τον Άγιο Δομίνικο.

Όχι για να πρωταγωνιστήσει στο survivor αλλά για μερικές μέρες χαλάρωσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά δίχως να ξεχνά τους οπαδούς της στα social media και να τους χαρίζει μερικές στιγμές από τον τρόπο όπως μόνο αυτή ξέρει να ποζάρει.

Προφανώς, στο εξωτικό νησί δεν μπόρεσε να πάρει μαζί της την ολοκαίνουργια Cadillac που απέκτησε, αλλά ίσως και να πήγε στο αεροδρόμιο μαζί της. Όπως μπορείτε να δείτε πρόκειται για μια θηριώδη Escalade την οποία επιμελήθηκε η Platinum Motorsport για την Kim Kardashian και στην συνέχεια την ανέβασε στο Instagram (την Cadillac).

To χρώμα είναι ένα ασημένιο KK (τα αρχικά μπορείτε να μαντέψετε από που προέρχονται), η μάσκα είναι ειδική κατασκευή, ενώ μεταξύ των πολλών εξατομικευμένων στοιχείων του θηριώδους τζιπ περιλαμβάνονται και οι ζάντες των 26(!) ιντσών. Φυσικά όλα τα κρύσταλλα είναι φιμέ για να εμποδίζουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στο αχανές εσωτερικό υπάρχουν τρεις OLED οθόνες 38 ιντσών και δύο μικρότερες, των 12,6 ιντσών, για την τρίτη σειρά καθισμάτων. Εννοείται πως όλα αυτά πλαισιώνονται από ένα σούπερ ηχοσύστημα που στο προαιρετικό εργοστασιακό φτάνει τα 36 ηχεία και τους 3 ενισχυτές. Φανταστείτε τι μπορεί να υπάρχει στην Cadillac της Kardashian.

Όσο για τον κινητήρα απλά μπορούμε να υποθέσουμε πως ο V8 των 6.200 κυβικών θα αποδίδει σαφώς περισσότερους από τους 420 ίππους που ανακοινώνει επίσημα η αμερικανική εταιρεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.