ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ποια είναι η νέα Lamborghini του Tony Iommi;

Ποια είναι η νέα Lamborghini του Tony Iommi;

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα του διάσημου κιθαρίστα αποκλείεται να μην έχετε ακουστά τους Black Sabbath.

Του Γιάννη Σκουφή

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά σχήματα στον χώρο του heavy metal με πολλές τεράστιες επιτυχίες όπως το «Paranoid» και το «War Pigs» κ.α. Ο κιθαρίστας Frank Anthony Iommi, όπως είναι το πλήρες όνομα του αν και είναι γνωστός με το προσωνύμιο Riff Lord, πλαισίωνε τόσο τον τραγουδιστή John Michael Osbourne, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας William Ward και Terence Butler.

Πέρα όμως για το πάθος του για την μουσική -δεν σταμάτησε ακόμα και όταν ΄’εχασε δύο δάχτυλα σε εργατικό ατύχημα- έχει ένα ακόμα, εξίσου μεγάλο. Αυτό για τα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα για τις Lamborghini που αγοράζει από τη δεκαετία του ’70.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Riff Lord διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ιταλική εταιρία και συχνά παρευρίσκεται σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Lamborghini. Άλλωστε είναι γνωστό στις εγκαταστάσεις στην Sant’ Agata πως ο 73χρονος Βρετανός κιθαρίστας είχε από παλιά δύο Esprada, μία Miura SV και διάφορες άλλες Lambo.

Πρόσφατα πρόσθεσε στο γκαράζ του και μια Urus με τον V8 bi-turbo των 4.000 κυβικών που αποδίδει 650 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δεύτερα και μια τελική ταχύτητα 306 χλμ./ ώρα.

«Εδώ και πολύ καιρό έχω γυρίσει πολλές φορές τον κόσμο. Τώρα θεωρώ πως πρέπει να σταματήσω και είναι ωραίο να βρίσκομαι σε ένα σημείο για κάποιο διάστημα. Αλλά όταν θα θελήσω να ταξιδέψω ξανά, θα οδηγήσω την Urus προς το σπίτι μου, προς το Sandbanks, δίπλα στη θάλασσα στο Dorset», δήλωσε ο διάσημος Βρετανός μουσικός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Νεκρή η σκηνογράφος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου - Έδωσε τέλος στη ζωή της