ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Peugeot: Αυτό είναι το νέο έμβλημα με το «λιοντάρι»

Peugeot: Αυτό είναι το νέο έμβλημα με το «λιοντάρι»

Θα το παρουσιάσει στην Έκθεση της Σαγκάης - Στο περίπτερο θα υπάρχουν και τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα e-2008 SUV, το νέο 4008 PHEV 4WD SUV και το 508 L PHEV saloon.

Η Peugeot θα παρουσιάσει επίσημα το νέο της έμβλημα με το «κεφάλι λιονταριού» στη Διεθνή Έκθεση της Σαγκάης 2021, ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει τη νέα της στρατηγική που την τοποθετεί ως μάρκα εμπιστοσύνης, με προϊόντα εστιασμένα ιδιαίτερα στο design.

Η γαλλική μάρκα αυτοκινήτων παρουσίασε ένα επανασχεδιασμένο λογότυπο, με το κεφάλι ενός λιονταριού που φέρνει στη μνήμη το έμβλημα της δεκαετίας του 1960, για να σηματοδοτήσει την είσοδό της στη νέα εποχή κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μέχρι σήμερα το έμβλημα της γαλλικης αυτοκινητοβιομηχανίας έδειχνε όλο το σώμα του λιονταριού.

Τα μοντέλα της ξεχωρίζουν για το design, την ποιότητα, τον δυναμισμό και την συνδεσιμότητα. Οι φίλοι της αυτοκίνησης θα μπορούν να δουν από σήμερα Δευτέρα μέχρι και τις 28 Απριλίου ολόκληρη την γκάμα της γαλλικής εταιρείας. Στο περίπτερο θα υπάρχουν και τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα e-2008 SUV, το νέο 4008 PHEV 4WD SUV και το 508 L PHEV saloon.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Σπύρος Γιατράς - Ο στιχουργός των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών