ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτή η Lamborghini Huracan κυκλοφορεί ελεύθερα στο αεροδρόμιο της Μπολόνια

Αυτή η Lamborghini Huracan κυκλοφορεί ελεύθερα στο αεροδρόμιο της Μπολόνια

Συνδυάζοντας το κλασικό πορτοκαλί της Lamborghini με τα στρατιωτικά χακί αυτή η Huracan Evo έχει αναλάβει καθήκοντα «Follow me».

Του Γιάννη Σκουφή

Στα αεροδρόμια θα έχετε παρατηρήσει διάφορα μικρά αυτοκίνητα που κινούνται στους αεροδιαδρόμους για να υποδεικνύουν στα αεροσκάφη τη σωστή οδό όταν αυτά έχουν προσγειωθεί ή λίγα πριν την απογείωση. Τα πράγματα στο αεροδρόμιο της Μπολόνια είναι λίγο διαφορετικά, μιας και το ρόλο αυτό τον έχει αναλάβει μια Lamborghini Huracan Evo!

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Lamborghini συνεργάζεται με το αεροδρόμιο Γουλιέλμο Μαρκόνι της Μπολόνια. Η συγκεκριμένη Huracan είναι η έβδομη στη σειρά και εδώ και μερικές μέρες έχει αντικαταστήσει μιας παλαιότερη Evo tricolore.

Όπως μπορείτε να δείτε για την περίσταση η συγκεκριμένη Huracan Evo πέρα από τα ειδικά χρώματα έχει και έναν φάρο, προκειμένου να γίνεται άμεσα αντιληπτή από τους πιλότους. Βέβαια από την άλλη είναι δύσκολο έτσι κι αλλιώς να μη διακρίνεις μια Lamborghini μέσα στην άπλα του αεροδρομίου.

Αν αναρωτιέστε γιατί η Lamborghini να προσφέρει μια Huracan Evo στο αεροδρόμιο της Μπολόνια, η απάντηση είναι γιατί η έδρα της διάσημης ιταλικής μάρκας βρίσκονται στην Sant’ Agata και σε πολύ μικρή απόσταση από τη Μπολόνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρχονται τα προνόμια για τους εμβολιασμένους – Από σήμερα οι πρώτες ανακοινώσεις