ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παπούτσια με την υπογραφή της McLaren

Παπούτσια με την υπογραφή της McLaren

Αν σας αρέσουν τα ρούχα και τα παπούτσια με σήματα κατασκευαστών supercars τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά και στις δημιουργίες της McLaren.

Του Γιάννη Σκουφή

Κάποιοι μαζεύουν γραμματόσημα, άλλοι συλλεκτικά καπελάκια και μερικοί συλλεκτικά παπούτσια όπως είναι κάποια συγκεκριμένα Air Jordan, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να έχουν αντικείμενα με το σήμα της αγαπημένες τους μάρκας υπερ-αυτοκινήτων. Όπως είναι η Ferrari και η Lamborghini που έχουν μια μεγάλη γκάμα που ξεκινά από ρούχα και φτάνει μέχρι τα ρολόγια και τα αρώματα.

Στο κλαμπ αυτό προστέθηκε τελευταία και η βρετανική McLaren, που παρουσίασε παπούτσια με σχεδιαστικές επιρροές από την Speedtail και τα οποία κατασκευάζει η εταιρεία APL (Athletic Propulsion Labs). Που για την περίσταση κάνει χρήση ενός ειδικού αφρώδους υλικού με την ονομασία FutureFoam (κάτι σαν τα Boost της Adidas). Φυσικά, δεν λείπει και το ανθρακόνημα που υπάρχει σε κάποια σκληρά σημεία του παπουτσιού.

Τα HySpeed, όπως ονομάζονται, είναι διαθέσιμα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες σε πέντε χρώματα: σε λευκό με πορτοκαλί ή μαύρες λεπτομέρειες, σε σομόν, σε πράσινο και στο πορτοκαλί που μας παραπέμπει στα αγωνιστικά χρώματα της McLaren.

Τέλος, να πούμε πως ανάλογα… αγωνιστική είναι και η τιμή πώλησης των HySpeed τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της APL με τιμή από 440 δολάρια.