ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ράλι Ακρόπολις: Προελαύνει ο Σεμπάστιαν Λεμπ

Ράλι Ακρόπολις: Προελαύνει ο Σεμπάστιαν Λεμπ

Απόλυτος κυρίαρχος του Ράλι Ακρόπολις δείχνει να είναι Σεμπάστιαν Λεμπ, που οδεύει ολοταχώς προς την τέταρτη φετινή του νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Μετά το πρώτο πέρασμα στα Νέα Πίσια, ο Λεμπ επέκτεινε ακόμη περισσότερο τη διαφορά του από τον δεύτερο στην γενική κατάταξη Χίρβονεν.

Ο Λεμπ ήταν ο ταχύτερος στην 19η ειδική διαδρομή του Ακρόπολις ειδική και ακόμα και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να χάσει το φετινό Ράλι Ακρόπολις.

«Είναι τελείως διαφορετικά τώρα που σταμάτησε ο Πέτερ (σ.σ. Σολσμπεργκ). Δεν ξέρω πώς να οδηγήσω. Προσπάθησα να μην χάσω το ρυθμό. Είδα στα σπλιτ μου πως πήγαινα σχετικά γρήγορα, οπότε οδήγησα προσεκτικά στο τελευταίο κομμάτι».

Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο στην ειδική σημείωσε ο Μαντς Οστμπεργκ, ο οποίος αύξησε τη διαφορά του από τον πέμπτο κατά 58,1 δευτερόλεπτα.

Από την πλευρά του ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα που ήταν τρίτος στην ειδική, μάλλον θα πάει σε μια συντηρητική οδήγηση προκειμένου να τερματίσει με ασφάλεια και να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς.

«Δεν έχει πια νόημα να πάρουμε ρίσκο. Απλώς πρέπει να τερματίσουμε, για να πάρουμε τους βαθμούς. Ο Mαντς τα πήγε πολύ καλά σε αυτήν την ειδική», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Εκπληκτος με το πως εξελίχθηκε ο αγώνας αλλά και τη δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη που έχει, δήλωσε ο Μίκο Χίρβονεν μετά το τέλος της ειδικής όπου πέτυχε την τέταρτη καλύτερη επίδοση.

Επόμενη ειδική διαδρομή (20η) είναι οι Άγιοι Θεόδωροι.