ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To νέο Hyundai Santa Fe είναι πολυτελές και high tech

To νέο Hyundai Santa Fe είναι πολυτελές και high tech

To Santa Fe είναι η ναυαρχίδα της Hyundai στην Ευρώπη και η παρουσία του στη γκάμα της εταιρείας και στη χώρα μας συνδυάζεται με τη στροφή της μάρκας προς τον εξηλεκτρισμό. Αυτό το μεγάλο SUV των 4,785 μέτρων μάλιστα, είναι διαθέσιμο είτε ως πλήρως είτε ως plug-in υβριδικό.

Οπτικά το νέο Santa Fe κάνει σαφές πως πρόκειται για το κορυφαίο Hyundai, χάρη στις επιβλητικές εξωτερικές του διαστάσεις, την εμφατική του μάσκα με το τρισδιάστατο μοτίβο αλλά και τις χαρακτηριστικές του λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες, όπως τα φώτα ημέρας σχήματος «Τ» που του εξασφαλίζουν κάθε στιγμή μια έντονη φωτεινή ταυτότητα και υπογραφή.

Τονισμένος είναι και ο SUV προσανατολισμός του, ταυτόχρονα με την πολυτελή του διάσταση, ενώ πολυτελές όσο και high tech είναι και το εσωτερικό του.

Στο ταμπλό του κυριαρχεί η οθόνη αφής των 10,25 ιντσών το συστήματος infotainment που συνδυάζεται και με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ εντυπωσιακή είναι και η «αιωρούμενη» κεντρική κονσόλα με το μεγάλο χώρο απόθεσης ακριβώς από κάτω της.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr