ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Volkswagen ID.5: Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και απόδοσης

Volkswagen ID.5: Ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και απόδοσης

Ποιος ισχυρίζεται πως η ηλεκτροκίνηση είναι προβλέψιμη; Αυτοκίνητα όπως το Volkswagen ID.5. με την κομψή και κουπέ σιλουέτα, αποδεικνύουν πως κάθε νέο ηλεκτρικό που βλέπουμε είναι πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο. Έτσι και στην περίπτωση του, υπάρχει ο πιο ελκυστικός συνδυασμός ενός SUV με κουπέ αμάξωμα, πραγματικά μεγάλους χώρους και απολαυστικά δυναμικά χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό, θα μπορούσε να πει κανείς πως όταν η φινέτσα συναντά το απέριττο, το αποτέλεσμα είναι πάντα ελκυστικό. Αυτό ισχύει και για το ID.5. Δίχως να υπάρχουν σχεδιαστικές ακρότητες και υπερβολές, το απόλυτα ισορροπημένο σχήμα του αποσπά μόνο κολακευτικά σχόλια, με την κλειστή μάσκα να πλαισιώνεται από μία LED μπάρα που εκτείνεται μέχρι τους χαρακτηριστικούς προβολείς IQ.Light LED Matrix (στάνταρ στην έκδοση GTX) δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εμπρός μέρος.

Το στυλ του ID.5 γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, όσο το βλέμμα γλιστρά προς τα πίσω και εστιάζει στο χαμήλωμα της οροφής που δημιουργεί ένα κουπέ αμάξωμα με μήκος που φτάνει τα 4,60 μέτρα. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα προαιρετικά τρισδιάστατα πίσω LED φώτα με δυναμική ροή φωτεινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr