ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όταν έχεις ασφάλιση αυτοκινήτου Anytime, όλα γίνονται απλά!

Όταν έχεις ασφάλιση αυτοκινήτου Anytime, όλα γίνονται απλά!

Μόλις 5 λεπτά χρειάζεσαι για να ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου στην Anytime, την 1η direct ασφάλιση από την INTERAMERICAN, και να εξασφαλίσεις όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που θα σε κάνουν να νιώθεις σίγουρος και ασφαλής με την επιλογή σου.

Η Anytime είναι δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Με ένα τηλεφώνημα στο 1158, η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN βρίσκεται άμεσα κοντά σου, σε οποιαδήποτε περίπτωση ακινητοποιηθεί το όχημά σου: ατύχημα, βλάβη ή ακόμα και αν απλώς χάσεις τα κλειδιά σου ή πάθεις λάστιχο.

Σε περίπτωση ατυχήματος, εξειδικευμένο προσωπικό έρχεται επί τόπου και αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για την καταγραφή του και την αναγγελία της ζημιάς. Το αυτοκίνητό σου μεταφέρεται στο κοντινότερο συνεργαζόμενο συνεργείο, από όπου μπορείς να το παραλάβεις έτοιμο και επισκευασμένο, χωρίς να εκταμιεύσεις χρήματα.

Γιατί με την Anytime δεν έχεις απλά μια ασφάλιση αυτοκινήτου, εξασφαλίζεις ένα πλήθος καλύψεων που σου παρέχει πραγματικά περισσότερα. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με:

• Πλήρη Οδική Βοήθεια
• Εξειδικευμένο προσωπικό
• 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση
• Φροντίδα ατυχήματος
• Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Και το σημαντικότερο δε χρειάζεται να ασχοληθείς με τίποτα, αφήνεις την Anytime να αναλάβει τα πάντα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε χρονοβόρα διαδικασία.

Υπολόγισε τώρα τα ασφάλιστρά σου και ασφάλισε το αυτοκίνητο σου online, πιο εύκολα από ποτέ!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.anytime.gr ή στο Facebook: http://www.facebook.com/anytime.online