ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Harley-Davidson αλλάζει τα δεδομένα στις μοτοσικλέτες τουρισμού

Η Harley-Davidson αλλάζει τα δεδομένα στις μοτοσικλέτες τουρισμού

Το 2014 η Harley-Davidson αλλάζει τα δεδομένα στις μοτοσικλέτες τουρισμού.


Το ταξίδι γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Η Harley-Davidson παρουσιάζει το Project RUSMORE και δημιουργεί την απόλυτη οδηγική εμπειρία! Πηγή έμπνευσης στάθηκε το ίδιο το ταξίδι, ο προορισμός και η ελευθερία του χαρακτηρίζει κάθε αναβάτη. Μέσα από μια επική αναζήτηση για την περιπέτεια και έπειτα από τέσσερα χρόνια εντατικής σκέψης, οργάνωσης, σχεδίασης, κατασκευής, δοκιμών, οδήγησης, εξέλιξης των προϊόντων Harley- Davidson και επικοινωνίας με τους πελάτες, η Harley-Davidson εξελίσσει μέσα από το Project RUSMORE τα επτά μοντέλα τουρισμού για το 2014, το τρίτροχο όχημα (Trike) και τα μοντέλα Custom Vehicle Operations (CVO ™).

«Το Project RUSHMORE είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην εξέλιξη των προϊόντων της Harley-Davidson και βασίζεται στα σχόλια και τις εμπειρίες των ιδιοκτητών μοτοσικλετών Harley», αναφέρει ο Διευθυντής Προγραμματισμού Μοτοσικλετών της Harley-Davidson Scott Habegger. «Αντιπροσωπεύει μια νέα κατεύθυνση στην εξέλιξη Harley-Davidson προϊόντων, που ενσωματώνει τη φωνή του πελάτη, όχι μόνο μετά την αγορά της μοτοσικλέτας του, αλλά σε κάθε στάδιο της δημιουργίας της. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες και ιδέες από οργανωμένες ομάδες πελατών που δημιουργούμε γι' αυτό το σκοπό, demo rides καθώς και από εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Όταν έχουμε κάποια νέα ιδέα την παρουσιάζουμε στους πελάτες μας και πριν την υλοποιήσουμε ζητούμε τη γνώμη τους. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στη Harley-Davidson οδηγούμε μαζί με τους πελάτες μας και αυτό ποτέ δεν ήταν πιο αληθινό από ότι είναι σήμερα. Έχουμε συμμετάσχει όλοι σε αυτό το πρόγραμμα και πιστεύω ότι το εξαιρετικό αποτέλεσμα είναι εμφανές στις νέες μοτοσικλέτες για το 2014».

Το Project RUSHMORE χαρακτηρίζεται για την προηγμένη τεχνολογία και τη βελτιωμένη σχεδίαση, αλλάζει τα δεδομένα και υπόσχεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φίλων του δίτροχου τουρισμού. Οι βελτιώσεις που προσφέρει κατατάσσονται σε τέσσερις κατηγορίες, όπως έχουν οριστεί από τους ίδιους τους πελάτες Harley- Davidson:

Έλεγχος: οι βελτιωμένοι προβολείς Daymaker™ με λυχνίες LED ή οι διπλοί προβολείς αλογόνου, τα συνδεδεμένα φρένα Reflex™ με ABS και ο Twin-Cooled™ κινητήρας υψηλών επιδόσεων Twin Cam 103™ σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν απόλυτο έλεγχο και αυτοπεποίθηση στον αναβάτη.

Infotainment: τα νέα συστήματα Boom! ™Box infotainment με έγχρωμη οθόνη συνδυάζουν ποιοτικό ήχο, συνδεσιμότητα Bluetooth, αναγνώριση φωνής, τεχνολογία από κείμενο σε ομιλία, πλοήγηση GPS και υποστήριξη για ενδοσυννενόηση και επικοινωνία με CB, με τη χρήση μιας μόνο μονάδας.

Αίσθηση: από το νέο fairing Batwing με τον κεντρικό αεραγωγό splitstream μέχρι την ανασχεδιασμένη θέση του συνεπιβάτη, η αεροδυναμική και η εργονομία συνδυάζονται αρμονικά, με σκοπό ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Στιλ: η μορφή και η λειτουργία πολλών εξαρτημάτων έχουν βελτιωθεί, με το επανασχεδιασμένο Tour-Pak και τις πλαϊνές βαλίτσες με μηχανισμό που ανοίγει με ένα απλό πάτημα, πιο λεπτά φτερά, ελαφρύτερους τροχούς από κράμα αλουμινίου και εργονομικούς διακόπτες χειριστηρίων.

Όλα τα παραπάνω, έχουν εφαρμοστεί για το 2014 στα μοντέλα Road King Classic, Street Glide, Electra Glide Ultra Classic, Electra Glide Ultra Limited, Tri Glide Ultra Classic, CVO Ultra Limited και CVO Road King.

Στα νέα της Harley-Davidson για το 2014 συγκαταλέγονται και το περιορισμένης διαθεσιμότητας εργοστασιακό custom CVO™ Softail Deluxe, το επανασχεδιασμένο Dyna Fat Bob και η παρουσίαση του συστήματος ABS (σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών) σε όλα τα μοντέλα Sportster (για το Iron 883™ ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό).

Με επιπλέον βελτιώσεις σε όλη την γκάμα των μοτοσικλετών της, η Harley-Davidson θα υποδεχθεί το 2014, αποφασισμένη να διατηρήσει τη θέση της ως η κορυφαία εταιρία κατασκευής μοτοσικλετών της Αμερικής.