ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Toyota @ Sema σε θεματικά πρωτότυπα

Toyota @ Sema σε θεματικά πρωτότυπα

HToyotaσυμμετέχει στηSEMA, τη μεγαλύτερη έκθεση φτιαγμένων αυτοκινήτων παγκοσμίως, όπως κάθε χρόνο μεπρωτότυπαπου έχουν ένα θέμακαι σε συνεργασία με κάποιες τις αντίστοιχες εξειδικευμένες εταιρείες.

Στο Toyota Tacoma DC Shoes το θέμα είναι το snowboard και γενικά τα χειμερινά σπορ, αν και η λεπίδα μπροστά για να καθαρίζεις τα χιόνια μάλλον σε υπηρεσίες των δήμων παραπέμπει. Αν το ξεπεράσουμε αυτό θα δούμε ότι στην καρότσα υπάρχει ράμπα για να ανεβάζεις εύκολα snowmobile (μηχανοκίνητο έλκηθρο), καθώς και ένα μεγάλο συρτάρι για να μπαίνει ο εξοπλισμός μαζί με βάσεις για snowboards κ.λπ. Κι επειδή όσοι ασχολούνται με αυτά τα σπορ πρέπει να είναι και σκληρά καρύδια υπάρχει στην οροφή και μια σκηνή για να διανυκτερεύουν όποτε θέλουν σε πολικές θερμοκρασίες.

Στο RAV4 Life Time Fitness το θέμα είναι το τρίαθλο. Αυτός είναι και ο λόγος που στο πορτμπαγκάζ υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ με μίξερ κ.λπ. για να φτιάχνει κανείς ενεργειακούς χυμούς, μαζί με χώρο αποθήκευσης για τη στολή κολύμβησης. Για την τελευταία υπάρχει και φυγοκεντρικό στεγνωτήριο και για τον αθλητή ντους με ζεστό νερό. Κι επειδή το τρίαθλο περιλαμβάνει και ποδηλασία οι βάσεις για τα ποδήλατα είναι στην οροφή, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει μια επιπλέον για επισκευές.

Τέλος στο 4Runner Ultimate Dream Ski το θέμα είναι, όπως σίγουρα καταλάβατε, το σκι αν και το καμουφλάζ παραπέμπει αλλού. Το ξεπερνάμε κι αυτό και βλέπουμε ότι συνολικά υπάρχουν 3 iPad στο εσωτερικό για τον έλεγχο –μεταξύ άλλων- του multimedia εξοπλισμού, μαζί με καφετιέρα, μηχανισμούς που ζεσταίνουν τιςμπότες και τα γάντια του σκι και αναδιπλούμενο μπάρμπεκιου. Ψυγείο για τις μπύρες δεν χρειάζεται από τη στιγμή που εκεί που θα σταματήσεις θα υπάρχει τριγύρω μπόλικο χιόνι…

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: Carzine.gr