ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 McLaren: Θα κρατήσει τους ίδιους οδηγούς για το 2015;

F1 McLaren: Θα κρατήσει τους ίδιους οδηγούς για το 2015;

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή της, RonDennis, η ομάδα της McLaren-Mercedes είναι πιθανόν να μην διατηρήσει την ίδια σύνθεση οδηγών το 2015.

Η μεταγραφολογία για το 2015 ξεκίνησε ήδη από το GrandPrix στη Monza με την ομάδα της McLaren να ταλαντεύεται για το αν θα κρατήσει τους δύο οδηγούς της την επόμενη χρονιά. Πάντως επί του παρόντος, ο Kevin Magnussen και ο Jenson Button περιμένουν να μάθουν τι θα γίνει αν η Honda αναλάβει τη διεύθυνση της ομάδας από το Woking.

Αν τελικά γίνει αυτό ο 34χρονος Button (βετεράνος πια της F1) είναι το πιο πιθανό να ανοίξει δρόμο στα νιάτα ή σε κάποιο star οδηγό διαμετρήματος του Fernando Alonso ή του Sebastian Vettel.

Πάντως ο supremo της McLaren, Ron Dennis, έδωσε μία διπλωματική απάντηση όταν ρωτήθηκε στη Monza για το μέλλον της ομάδας: «Είμαι ένας τεράστιος fan των Kevin και Jenson» είπε και πρόσθεσε: «Ο Kevin Magnussen έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά».

Φυσικά αυτό που δεν είπε είναι πως θα ήθελε να πάρει πίσω τον προστατευόμενο του L. Hamilton,ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας λόγω της έντασης με το συναθλητή του Nico Rosberg.

O RonDennis δήλωσε για αυτό στη Monza: «Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την ένταση στο εσωτερικό της Mercedes-Benz. Τα γεγονότα αυτά μπορεί να οδηγήσουν στην απελευθέρωση του ενός από τους δύο οδηγούς στο τέλος της χρονιάς». Και ο Βρετανός κατέληξε:

«Αυτό που θα προσπαθήσουμε να μάθουμε είναι αν και ποιος οδηγός θα ελευθερωθεί και τότε θα κάνουμε τις προτάσεις μας .»

Η McLaren έχει δηλώσει ότι θα ανακοινώσει το lineup των οδηγών της για το 2015 πριν από το τέλος της σεζόν του 2014.

Διαβάστε ακόμη: F1 Grand Prix Monza: Ο Hamilton στην pole position