ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

«AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014»: Οδηγεί.. στις εξελίξεις

«AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014»: Οδηγεί.. στις εξελίξεις

Από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014 στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) θα δούμε νέα μοντέλα και κάποια από τα οποία κυκλοφορούν ήδη στους Ελληνικούς δρόμους Έκθεση «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014».

Σε φάση ανάκαμψης βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον των φίλων της αυτοκίνησης για τα νέα μοντέλα των εταιριών και γενικότερα για τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας να αυξάνεται διαρκώς.

Την τάση αυτή έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο και πληρέστερο τρόπο η έκθεση –θεσμός «AUTOΚΙΝΗΣΗ 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014.

Η έκθεση αυτή είναι η μόνη, που πραγματοποιείται φέτος και οι εισαγωγικές εταιρίες αξιοποιούν αυτή την ευκαιρία για να παρουσιάσουν όλα τα καινούργια μοντέλα τους φιλοδοξώντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών μέσα από μια εκδήλωση, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με άνετη πρόσβαση και με δωρεάν χώρο στάθμευσης για χιλιάδες αυτοκίνητα.

Στην φετινή διοργάνωση της έκθεσης AUTOΚΙΝΗΣΗ συμμετέχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες μάρκες του κλάδου και συγκριμένα οι: AUDI, BMW, CITROEN, FORD, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAUL, DACIA, SUBARY, SKODA, SEAT, TOYOTA, VOLVO, VW, JEEP-LANCIA . Μεταξύ της ευρείας γκάμας των εκθεμάτων θα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μοντέλων που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μετά το Διεθνές Σαλόνι του Παρισιού, από το σύνολο των εισαγωγέων αντιπροσώπων.

Στόχος των διοργανωτών είναι να καλύψουν όλες τις ανάγκες για την ενημέρωση του κοινού δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες: ηλεκτρικά – υβριδικά – αεριοκίνηση καθώς και στο AFTER SALES ενώ μέσα από πολλαπλές εκδηλώσεις ( συνέδρια, ημερίδες) και Test Drives που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης, θα βοηθήσουν να αξιολογήσει καλύτερα τις μελλοντικές αγορές του.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2014» που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 25 Οκτωβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.

Οι ώρες λειτουργίας της θα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00- 21:00, Σάββατο και Κυριακή 10:00 21:00 ενώ την 28η Οκτωβρίου η έκθεση θα λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 21:00

Ρoή Ειδήσεων