ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Mitsubishi L200: Ριζική ανανέωση

Mitsubishi L200: Ριζική ανανέωση

Το γνωστό στην Ελλάδα ημιφορτηγό Mitsubishi L200 μπήκε κάτω από το «μικροσκόπιο» των σχεδιαστών της Mitsubishi και υποβλήθηκε σε μία σειρά αλλαγών τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Ριζικές αλλαγές σε εμφάνιση, εσωτερικό και δυνατότητες για το ανανεωμένο επαγγελματικό L200 το οποίο ξεχωρίζει από: Την καινούργια μάσκα για όλες τις εκδόσεις (Club & Double Cab) τα φαρδύτερα «φρύδια» τροχών (για τις εκδόσεις Club Cab & Double Cab Intense Plus) και το μαύρο εσωτερικό στην καμπίνα των επιβατών. Επιπλέον το Active Stability Traction Control (ASTC) ανήκει πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό όλων των εκδόσεων και προστέθηκε μία πλούσια έκδοση (η Instyle) στο τετρακίνητο διπλοκάμπινο αμάξωμα.

Το ανανεωμένο L200 αντιπροσωπεύει την πρόταση της Mitsubishi Motors για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό pickup ενός τόνου, συνδυάζοντας το καθαρόαιμο χαρακτήρα ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου με τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, άνεσης και ασφάλειας ενός σύγχρονου SUV.

Το L200, που διατίθεται σε εκδόσεις Single Cab, Club Cab και τετράθυρο Double Cab, συνεχίζει την παράδοση που καθιέρωσε το πρώτο L200 το 1978, σαν ένα όχημα άψογης αισθητικής και αντοχής, κατάλληλο για δουλειά και δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, σε συνθήκες on-road & off-road.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του L200 είναι: Ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο μήκος εσωτερικού 215,3 cm (Double Cab), σύστημα κατ’ επιλογήν τετρακίνησης «Super Select», μοναδικό στην κατηγορία pick-up συστήματα ενεργητικής ευστάθειας και ελέγχου πρόσφυσης - ASTC, μοναδικά στην κατηγορία pick-up. Επιπλέον κορυφαίο κύκλο στροφής 5.9 μέτρα στην κατηγορία, πετρελαιοκινητήρας που πληροί της προδιαγραφές Euro-4, παθητική ασφάλεια 4 αστέρων στο Euro-NCAP.

Οι αγοραστές έχουν την επιλογή από 3 τύπους αμαξώματος: single cab (μονοκάμπινο), club cab και 4-θυρο double cab. Περιβάλλον και άνεση επιβατικού αυτοκινήτου για τους πίσω επιβάτες (ρύθμιση γωνίας πλάτης, ποτηροθήκες ενσωματωμένες στο κεντρικό υποβραχιόνιο, κ.λ.π ) με μοναδικά χαρακτηριστικά (ηλεκτρικά ανοιγόμενο πίσω παρμπρίζ).

Το ανανεωμένο L200 είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Mitsubishi Motors της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στις παρακάτω εκδόσεις και τιμές:

Single Cab 2WD Inform: 15.837€

Single Cab 4WD Inforn ASTC: 19.660€

Club Cab 4WD Invite ASTC: 21.989€

Club Cab 4WD Intense Plus ASTC: 26.355€

Double Cab 4WD Invite ASTC: 23.505€

Double Cab 4WD Intense ASTC: 24.950€

Double Cab 4WD Intense Plus: 27.896€

Double Cab 4WD Instyle: 31.236€