ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Το Grand Prix του San Marino και το κράνος του V. Rossi

MotoGP: Το Grand Prix του San Marino και το κράνος του V. Rossi

Δυσκολία στην αναζήτηση μίας καλής ιδέας φαίνεται πως έχει ο Valentino Rossi για το σχέδιο στο νέο κράνος που θα φορέσει στον αγώνα του Misano. Είναι αλήθεια ή μήπως παίζει με τα Social Media;

Κάθε χρόνο μόλις φτάνουμε στους αγώνες του Mugello και του Misano, πάντα περιμένουμε το νέο σχέδιο στο κράνος του superstar Valentino Rossi. Ο Ιταλός με αυτόν τον τρόπο εκφράζει συναισθήματα: Οργή (όταν η Ducati δεν ήταν συναγωνίσιμη) ενότητα ( το σχέδιο με τον Gianni Morandi) αλλά και λύπη για τον Marco Simoncelli (με το κράνος Wish You Were Here των Pink Floyd).

Φέτος όμως ο Rossi παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα για να βρει μία ιδέα για το κράνος που θα φορέσει το Σαββατοκύριακο: «Αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο να βρούμε μια καλή ιδέα!» έγραψε στο Twitter του ο Rossi. Επίσης ανέβασε μια φωτογραφία του με την ομάδα Drudi Performance (που δημιουργεί τα σχέδια για τα κράνη του) και τον ίδιο να σκουπίζουν τον ιδρώτα από την σκέψη.

Άραγε ο πολυπρωταθλητής δεν έχει τίποτε να πει; Είναι τόσο ικανοποιημένος με τη Yamahaκαι την χρονιά του; Ή μήπως παίζει τόσο καλά το παιχνίδι των Social Media για κρατά πάνω του την προσοχή;

«Κάθε χρόνο τον αγώνα στο Misano, είμαι πάντα πολύ χαρούμενος. Πρώτον, επειδή είναι μόλις 10 μίλια από το σπίτι μου, έτσι ώστε η οικογένεια και οι φίλοι μου θα είναι παρόντες. Δεύτερον, επειδή μου αρέσει πραγματικά το Misano» συμπλήρωσε στο Twitterτ ου ο Rossi.