ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BJ Baldwing: Το νέο εντυπωσιακό του video

BJ Baldwing: Το νέο εντυπωσιακό του video

Αυτή τη φορά ο οδηγός αγώνωνBJ Baldwing ταξίδεψε στηνπόλη Ενσενάντα στο Μεξικό. Με ένα ανοιχτό φορτηγό των 850 ίππων συναγωνίστηκε τον φίλο του Dan Bilzerian σε μία θεαματική κόντρα με ελικόπτερο.

Κάποιες φορές θα θέλατε (και σίγουρα θα θέλαμε) να μας δώσουν ένα αγωνιστικό ημιφορτηγό που μπορεί να περάσει κάθε εμπόδιο και μία άδεια πόλη. Απλά για να διασκεδάσουμε οδηγώντας όσο γρήγορα θέλουμε όπου θέλουμε. Αυτό κάνει ο Baldwing.

Με τα χρήματα γνωστού Energy Drink και με αιτία ενός εντυπωσιακού video infomercial ο 5 φορές πρωταθλητής Off Road Αμερικής και νικητής του Baja 1000, BJ Baldwing, έκανε την πόλη της Ενσενάντα μία ειδική διαδρομή. Σκοπός του ήταν να φτάσει σε 20 λεπτά από την μία πλευρά της πόλης στην άλλη (από το βουνό στην παραλία) κάνοντας «κόντρα» με το ελικόπτερο του φίλο του Dan Bilzerian.

Το δεύτερο video της σειράς promo του EnergyDrink είναι φανερά επηρεασμένο από τον μετρ του είδους Ken Block. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ben Conrad γνωστό για τα οπτικά εφέ στις ταινίες: Οι Εκδικητές (2012), Zombieland (2009) Captain America 2: Ο στρατιώτης του χειμώνα (2014) και στον παραγωγό, από τα Gymkhana video του Ken Block, Brian Scotto.

Δείτε το video στην μεγάλη οθόνη φορέστε ακουστικά και απολαύστε τον ήχο από τον κινητήρα των 850 ίππων του ανοιχτού φορτηγού του Baldwing