ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Radio Control Cars: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης

Radio Control Cars: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης

Νέα επιτυχία για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Radio Control Cars (Τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων) και τον Κ. Αγραφιώτη.

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης Senior στην Ιταλία το 2013 ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης κατέκτησε ξανά τον τίτλο, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Εκεί φιλοξενήθηκε ένα από τα δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Τηλεκατευθυνόμενων Αυτοκινήτων 1/8 Buggy υπο την αιγίδα της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Efra στην οποία ανήκει και η Ελλάδα.

Τα μοντέλα αυτά κινούνται με καύσιμο, αγγίζουν πολύ μεγάλες ταχύτητες και είναι κανονικά αγωνιστικά αυτοκίνητα με πλήρες set ρυθμίσεων. Ο αγώνας συγκέντρωσε 150 οδηγούς από όλες τις χώρες της Ευρώπης και είχε μεγάλη διοργανωτική επιτυχία, πολλή ζέστη και μια απο τις καλύτερες πίστες στην Ευρώπη.

Ο Κωνσταντίνος Αγραφιώτης, που έχει ξαναβρεθεί στην τελική φάση Ευρωπαϊκού πριν μερικά χρόνια, και έχει πλέον αρκετά συχνά καλά αποτελέσματα στο εξωτερικό, κατάφερε αυτή την φορά να φτάσει μέχρι ψηλά στους ημιτελικούς, ανάμεσα σε πολύ δυνατό ανταγωνισμό.

Ξεκίνησε από την Pole Position και κέρδισε τελικά τον τελικό στην κατηγορία Senior, κατακτώντας έτσι, ξανά, τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης! Είναι για ακόμα μια φορά ότι καλύτερο έχουν κερδίσει Έλληνες σε αυτό το επίπεδο και αναμένουμε ανάλογα και στο μέλλον.

Ο οδηγός που ζει σε Ελλάδα και Κύπρο συμμετείχε με TLR Bullitt στον αγώνα της Ισπανίας και υποστήριξη από το site«RadioControl.gr». Παρά το περιορισμένο budget, θα προσπαθήσει να λάβει μέρος σε ακόμα μερικούς αγώνες μέσα στο 2014.