ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέα Skoda Fabia: Φαβορί από κούνια

Νέα Skoda Fabia: Φαβορί από κούνια

Η επιβλητική σχεδίαση της νέας Skoda Fabia υιοθετεί δυναμικά στοιχεία από το πρωτότυπο Vision C. Με αρμονικές γραμμές, εντυπωσιακά φαρδύτερο αμάξωμα και νέα σχεδίαση στο εσωτερικό με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Δυναμική, αρμονική, μοντέρνα. Τρεις λέξεις που περιγράφουν εύστοχα την σχεδίαση της νέας Skoda Fabia. Στο πρώτο επίσημο σκίτσο, με την πρώτη ματιά γίνεται αντιληπτή η πρόθεση του σχεδιαστικού τμήματος να διατηρηθούν τα αυθεντικά γονίδια Fabia τα οποία συγχωνεύονται για πρώτη φορά με στοιχεία από το πρωτότυπο Vision C.

Σημαντική ήταν η συμβολή του αγωνιστικού τμήματος της Skoda το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ώστε να προστεθούν οι τελευταίες σχεδιαστικές πινελιές. Οι πιο καθαρές γραμμές συνδυάζονται άψογα με την σύγχρονη άποψη της Skoda συνθέτοντας ένα ισορροπημένο σύνολο.

Στο δυναμικό παρουσιαστικό συμβάλλουν τα εννέα εκατοστά που έχουν προστεθεί στο πλάτος, ενώ το αμάξωμα βρίσκεται τρία εκατοστά χαμηλότερα στο έδαφος προσδίδοντας ένα ιδιαίτερα compactστιλ. Επιπρόσθετα, η νέα Skoda Fabia διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο εσωτερικό που προσφέρει πλήθος εξατομικευμένων λύσεων.

Η νέα γενιά Fabia θα αποτελέσει ένα ακόμη μοντέλο στην πληρέστερη γκάμα στην ιστορία της Skoda. Η επίσημη πρεμιέρα για το κοινό έχει προγραμματισθεί αρχές Οκτωβρίου, στο φετινό σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι.