ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΜΙΝΙ: Με δύο μοντέλα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι

ΜΙΝΙ: Με δύο μοντέλα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι

Η οικογένεια MINI απαρτίζεται για μία ακόμα φορά από μοντέλα με διαφορετικές προσωπικότητες στην τελευταία γενιά της.

Το πιο πρόσφατο ελκυστικό νέο μέλος που έρχεται να προστεθεί στη γκάμα του Βρετανικού premium brand παρουσιάζεται φέτος στο Παρίσι. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γαλλικής πρωτεύουσας στήνεται το σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου 5θυρου MINI.


Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία εντυπωσιακή σχεδιαστική μελέτη στο Σαλόνι του Παρισιού (4 – 19 Οκτωβρίου). Το MINI SuperleggeraTM Vision ενσαρκώνει μία πρωτοποριακή εκδοχή της παραδοσιακής φιλοσοφίας roadster – συνδυάζοντας Βρετανικό στυλ, Ιταλική φινέτσα, αυθεντικό design, σχεδίαση δομής ελαφρού βάρους και γνήσια ηλεκτροκίνηση.

5θυρο MINI

Η δεύτερη έκδοση αμαξώματος του νέου MINI προσφέρει δύο επιπλέον πόρτες και περισσότερο χώρο για επιβάτες και αποσκευές, ανοίγοντας νέους δρόμους προσέγγισης της οδηγικής απόλαυσης ΜΙΝΙ και του εξατομικευμένου στυλ σε premium μοντέλο της μικρής κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην 55-χρονη ιστορία του, το MINI εκπροσωπείται τώρα σε αυτή την κατηγορία με 5θυρο μοντέλο.

Το 5θυρο MINI έχει μεταξόνιο μεγαλύτερο κατά 72 mm αυξάνοντας την ευρυχωρία των επιβατών και όχι μόνο. Ο χώρος επιβατών είναι τώρα περίπου 30% μεγαλύτερος από αυτόν του 3θυρου μοντέλου και φτάνει στα 278 L. Επιπλέον, με την αναδίπλωση της πλάτης των διαιρούμενων (60:40) πίσω καθισμάτων ο χώρος επιβατών μπορεί να φτάσει τα 941 L.

Το νέο MINI λανσάρεται με έξι κινητήρες νέας γενιάς με τρεις ή τέσσερις κυλίνδρους και MINI TwinPower Turbo Technology. Αυτοί αποδίδουν από 95 ως 192 ίππους και σε συνδυασμό με μία προηγμένη τεχνολογία ανάρτησης πλήρως εναρμονισμένη με τις προδιαγραφές κάθε μοντέλου, υπόσχονται αξέχαστη οδηγική απόλαυση.

MINI Superleggera

Το Βρετανικό στυλ συναντά την Ιταλική φινέτσα. Ένα συνεργατικό εγχείρημα ανάμεσα στο ΜΙΝΙ brand και τον Ιταλικό Οίκο Σχεδίασης & Κατασκευής αμαξωμάτων Touring Superleggera παρήγαγε τη μελέτη ενός μικρού roadster με έμφαση στα «απαραίτητα»: Οδηγική απόλαυση και προηγμένη αισθητική. Περίτεχνα σχεδιασμένη, η χειροποίητη MINI Superleggera Vision απεικονίζει μία μοντέρνα εκδοχή κλασικού ανοιχτού διθέσιου.
Η μινιμαλιστική αλλά άκρως συναισθητική σχεδίαση συνδυάζει Βρετανικό στυλ και Ιταλική φινέτσα. Η παραδοσιακή φιλοσοφία ελαφρού βάρους που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του αμαξώματος και στο σύγχρονο σύστημα ηλεκτροκίνησης της μελέτης προσφέρουν γνήσια οδηγική απόλαυση και συναρπαστική ευελιξία σε συνδυασμό πρωτοφανή απόδοση.

Το εσωτερικό του MINI Superleggera Vision αποπνέει μία αίσθηση αυθεντικής και διαχρονικής γοητείας χάρη στους πλούσιους χώρους και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται χωρίς επεξεργασία.

Ρoή Ειδήσεων