ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

J. Button: Προετοιμασία για το Grand Prix Ιαπωνίας

J. Button: Προετοιμασία για το Grand Prix Ιαπωνίας

Ο Jenson Button ετοιμάζεται για το Grand Prix στην Suzuka γνωρίζοντας πως το μονοθέσιο της McLaren θα αντιμετωπίσει… δυσκολίες.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren βρίσκεται ήδη στην Ιαπωνία και προετοιμάζεται για τον αγώνα. Ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες του στο Twitter, που τον δείχνουν να κάνει ποδήλατο στους δρόμους γύρο από τις λίμνες κοντά στο αυτοκινητοδρόμιο. Ο ίδιος δήλωσε, ότι η McLaren θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση μπροστά στους Ιάπωνες ώστε να δώσει ένα καλό μήνυμα για το μέλλον και την συνεργασία με την Honda. Όμως ο 34χρονος οδηγός βλέπει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο 3ήμερο.


«Οι απότομες αλλαγές πορείας με υψηλή ταχύτητα -ιδίως στο πρώτο κομμάτι της πίστας- μπορεί να δείξουν όλες τις αδυναμίες της MP4-29» είπε και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι στις πίστες που είναι γρήγορες αλλά δεν έχουν μεγάλες αλλαγές πορείας είμαστε εντάξει, όπως στη Βραζιλία, αλλά στη Suzuka θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Έχουμε ορισμένα νέα πράγματα να δοκιμάσουμε, ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσουν. Η πρόσφυση είναι το μεγάλο ζήτημα. Στις στροφές υψηλής ταχύτητας είμαστε εντάξει, αλλά όταν πρόκειται για γρήγορες στροφές με απότομη είσοδο τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα».