ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Fiat & Alfa Romeo: Στην Viva Italia του Golden Hall

Fiat & Alfa Romeo: Στην Viva Italia του Golden Hall

Οι Fiat & Alfa Romeo, μάρκες συνυφασμένες με το ιταλικό design και την ιταλική κουλτούρα λαμβάνουν μέρος στο event Viva Italia που διοργανώνεται στο Golden Hall από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 18 Οκτωβρίου.

Οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και σε πρώτη πανελλήνια εμφάνιση δύο νέα μοντέλα Fiat & Alfa Romeo, καθώς η Fiat Group Automobiles Hellas είναι χορηγός της γιορτής.


Συγκεκριμένα, στο ισόγειο του Golden Hall θα μπορεί κανείς να δει από κοντά τη νέα Alfa Romeo Giulietta QV Line, μία ειδική έκδοση που δημιουργήθηκε με στόχο να μετουσιώσει την απόλυτη sport εμφάνιση της Quadrifoglio Verde σε μία προσιτή έκδοση.

Η Giulietta QV Line διατίθεται σε αποκλειστικό γκρι ματ χρώμα και πρεσβεύει όλες τις αξίες της Alfa Romeo-σπορ οδήγηση, μοναδικό ιταλικό design, κορυφαία τεχνολογία. Διατίθεται με τον οικονομικό και αποδοτικό κινητήρας diesel 1.6 JTDM-2 105 hp, αλλά και των υψηλών επιδόσεων κινήτρα βενζίνης 1.4 Multiair 170hp. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το λογότυπο QV Line, τα σκούρα κρύσταλλα, το νέο στιλπνό φινίρισμα στη γρίλια, τα καλύμματα των καθρεφτών, τις χειρολαβές των θυρών και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης (που είναι σκουρόχρωμοι), όπως και τις κόκκινες δαγκάνες φρένων από τη Brembo που αναδεικνύονται από τις ζάντες αλουμινίου 18'' σε σχέδιο turbine και σκούρο φινίρισμα.

Εσωτερικά περιλαμβάνει ένα νέο μαύρο δερμάτινο τιμόνι σε κοντράστ με λευκές ραφές, σπορ πεντάλ αλουμινίου, δερμάτινη λαβή με λευκές ραφές για το χειρόφρενο και το μοχλό ταχυτήτων, καθίσματα από δέρμα και Alcantara με λογότυπο Alfa Romeo στην πλάτη, σκουρόχρωμο διάκοσμο και εσωτερική επένδυση θυρών σε μαύρο χρώμα, ειδικά μαρσπιέ θυρών με λογότυπο το γνωστό τετράφυλλο σήμα κατατεθέν και ειδική επένδυση σε ταμπλό, θύρες και κεντρική κονσόλα. Η Alfa Romeo Giulietta QV Line με τον κινητήρα diesel διατίθεται από €23.900.

Στον εξωτερικό χώρο του Golden Hall οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά το μοναδικό Pocket Size SUV, το νέο Fiat Panda Cross. Ένα Fiat Panda διαφορετικό από τα άλλα, καθώς «Σκαρφαλώνει οτιδήποτε, παρκάρει οπουδήποτε». Το νέο Panda Cross έχει δυνατότητες και χαρακτήρα καθαρόαιμου αυτοκινήτου "off road", με διαστάσεις και άνεση αυτοκινήτου πόλης! Έρχεται «εξοπλισμένο» με ενισχυμένη αναρριχητική ικανότητα, επιλογέα τετρακίνησης με Hill Descent και οικονομικό κινητήρα diesel 1.3 MTJ 80hp. Το νέο Fiat Panda Cross διατίθεται από €16.830.

Και για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν πραγματικά τι σημαίνει να οδηγείς ένα αυτοκίνητο made in Italy, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 3μ.μ. ως τις 8μ.μ. υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης test drive με ένα Fiat 500 Cult ή μία Alfa Romeo Giulietta Distinctive.