ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΦΙΛ.Π.Α. 11ο Concours d’Elegance 2014

ΦΙΛ.Π.Α. 11ο Concours d’Elegance 2014

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 η ΦΙΛ.Π.Α διοργανώνει, με την υποστήριξη της Μαρίνας Φλοίσβου, για ενδέκατη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «ΦΙΛ.Π.Α – 11ο Concours d’Elegance 2014».

Η ενδέκατη διοργάνωση των Καλιστείων των Παλαιών Αυτοκινήτων διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου σε συνεργασία με την «Ελληνική Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία Παρατηρητή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Παλαιού Αυτοκινήτου «FIVA».


Η Μαρίνα Φλοίσβου θα ανοίξει τις πύλες της στις 08:30 και θα εκτεθούν περίπου 150 ιστορικά αυτοκίνητα και 30 μοτοσικλέτες, ηλικίας μέχρι και 85 ετών, χαρακτηριστικά δείγματα της ιστορίας της αυτοκίνησης όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει για αρκετές ώρες.

Τα οχήματα θα βραβευθούν από επιτροπή κριτών ανάλογα με την κατηγορία τους, τον σχεδιασμό, την καλαισθησία, το επίπεδο αποκατάστασης, την γνησιότητα, και την συντήρηση τους.

Με την υποστήριξη της Μαρίνας Φλοίσβου και στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον φθινοπωρινής αυτής εκδήλωσης της ΦΙΛΠΑ, καλούμε όλους να απολαύσουν τις καλλονές του περασμένου αιώνα.