ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Suzuki: Βραβείο Kαινοτομίας

Suzuki: Βραβείο Kαινοτομίας

To Βραβείο Kαινοτομίας IBEX κατέκτησαν οι νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες Suzuki DF25A και DF30A.


Οι νέοι εξωλέμβιοι κινητήρες DF25A και DF30A της Suzuki, κέρδισαν το βραβείο καινοτομίας IBEX 2014, στο πλαίσιο του Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο βραβείο καινοτομίας είναι το όγδοο κατά σειρά για τη Suzuki Marine και το έβδομο για τις τετράχρονες εξωλέμβιες της μάρκας.

Για την ιστορία, τα βραβεία καινοτομίας IBEX αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό για τον κλάδο των μηχανών θαλλάσης, καθώς διακρίνουν εκείνα τα προϊόντα που έχουν να επιδείξουν προηγμένη τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις αλλά και όφελος οικονομίας στη χρήση.


Οι νέες εξωλέμβιες DF25A και DF30A, βραβεύθηκαν για το γεγονός ότι συνδυάζουν ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικών καινοτομιών, ενώ με το λανσάρισμά τους στην αγορά, η Suzuki ανεβάζει ψηλά τον πήχη στις επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου, στην συγκεκριμένη κατηγορία εξωλέμβιων κινητήρων. Και τα δύο αυτά νέα μοντέλα, αποτελούν κορυφαία επιλογή για μικρά σκάφη, καθώς συνδυάζουν χαρακτηριστικά και επιδόσεις που θα ζήλευαν εξωλέμβιες, αρκετά μεγαλύτερου βάρους.

Με βάρος που προσεγγίζει μόλις τα 62 κιλά, τα νέα αυτά μοντέλα της Suzuki, είναι τα ελαφρύτερα της κατηγορίας τους, αποτελώντας ένα κορυφαίο επίτευγμα της μηχανικής, δεδομένων των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν στους κατόχους μικρών σκαφών.