ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Jeep: 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καλύμνου

Jeep: 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Καλύμνου

Μετά την απόλυτα πετυχημένη περσινή διοργάνωση, η Jeep για 3η συνεχή χρονιά θα είναι ο βασικός χορηγός του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αναρρίχησης North Face.

Η Κάλυμνος θα υποδεχθεί μερικούς από τους καλύτερους αναρριχητές παγκοσμίως για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Αναρρίχησης North Face, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Οκτωβρίου με διοργανώτρια την εταιρεία «The North Face» κατασκευαστή αυθεντικών και τεχνικά προηγμένων outdoor προϊόντων.


Ανοιχτό στους αθλητές όλων των επιπέδων, το παραδοσιακό σκέλος «Marathon Competition» θα πλαισιωθεί από ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και συναντήσεων όπου οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν τις περιπέτειες και τις εμπειρίες τους με το κοινό.


Ο πρώτος αθλητής που θα ολοκληρώσει την αναρρίχηση με τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας θα παραλάβει το τιμητικό «JEEP AWARD». Αξιοσημείωτο είναι πως στο φετινό φεστιβάλ θα είναι καλεσμένοι θρύλοι από την δεκαετία του 1980, όπως οι Βρετανός Ben Moon, ο Γάλλος Jean-Baptiste Tribout, ο Ιάπωνας Yuji Hirayama, ο Αμερικάνος Boone Speed, ο Ιταλός Maurizio ‘Manolo’ Zanolla, ο Αυστριακός Gerhard Hörhager και ο Ισπανός Patxi Arocena.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό Φεστιβάλ θα έχει το νέο Jeep Renegade, το κορυφαίο compact SUV που θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά τέλη Νοεμβρίου μαζί με το νέο Jeep Cherokee με τις βασικές εκδόσεις να τοποθετούνται κάτω από τις 20.000€ και 40.000€. Όπως είναι ευνόητο, στις απαιτήσεις της διοργάνωσης θα μπορούσε να ανταπεξέλθει μόνο ένας στόλος από Jeep Wrangler και Wrangler Unlimited.