ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ιαπωνία: Η Yakuza και τα Supercars

Ιαπωνία: Η Yakuza και τα Supercars

Η παράδοση της Yakuza θέλει οι επικεφαλείς της να ξεχωρίζουν αλλά να μην υπερβάλουν. Η νέα γενιά της όμως έχει διαφορετική άποψη.


Ένα clip της Maiham-Media.com αποκάλυψε την κατηγορία των Supercars της Yakuza. Η κατηγορία αυτή εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, χωρίς πολλούς οπαδούς λόγω της προκλητικής εμφάνισης των… υπεραυτοκινήτων.


Ήταν ο σκηνοθέτης Luke Huxham, ο οποίος έκανε γνωστή την ιδιαιτερότητα κάποιων μελών των παρανόμων του Τόκιο μέσω ενός clip με πρωταγωνιστή τον Shinichi Morohoshi. Η «παραβατική», φυσιογνωμία του Morohoshi san, μας ξεναγεί στον υπόκοσμο του Τόκιο μέσα στην τρελά εξατομικευμένη Lamborghini Countach του.

Νέον φώτα, leopard καλύμματα στα καθίσματα κάνουν την Lambo προκλητική. «Η δουλειά μου είναι να είμαι εγκληματίας», εξομολογείται μπροστά στην κάμερα ο Morohoshi san και προσθέτει: «Μου αρέσουν οι flashy Lamborghini και οι επικίνδυνοι άνθρωποι.»

Η αγάπη του για τις Lamborghini ξεκίνησε όταν άκουσε την ηχώ από τον κινητήρα μιας Countach μέσα στα αστικά… φαράγγια του Τόκιο. Εξοπλισμένο με leopard prints, έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα νέον και στρόμπο φώτα, αποτελεί τη δική του νέα έκφραση για την κίνηση ενός από τους πρώτους της Yakuza στους δρόμους της περιοχής, Kabukicho, σπέρνοντας τον φόβο.

Τελευταίο απόκτημα του Morohoshi είναι μία Lamborghini Gallardo Spyder διασκευασμένη από την Office-K . Με χρώμα (ή καλύτερα επένδυση) εμπνευσμένη από την ταινία «Tron» περιλαμβάνει και leopard-print λεπτομέρειες στους αεραγωγούς και τα φώτα. Επιπλέον στο αυτοκίνητο «φορά» ζάντες αλουμινίου (επιχρυσωμένες με φύλλα 24 καρατίων) Forgiato Martellato.