ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

10 χρόνια Volkswagen Bank Hellas

10 χρόνια Volkswagen Bank Hellas

Τον Οκτώβριο 2014 η Volkswagen Bank Hellas κλείνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα και το γιορτάζει!

Ξεκινώντας και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα, ως μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, διέγραψε μια ανοδική πορεία μέσα από κορυφαίες συνεργασίες, δημιουργώντας τα πιο πρωτοποριακά χρηματοοικονομικά και ασφαλιστικά προϊόντα για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες με τα αντίστοιχα σήματα:Volkswagen Bank, Audi Financial Services, SEAT Credit, SKODA Financial Services και Ducati Financial Services.

Χτίζοντας πάνω στις αξίες, ασφάλεια, εξυπηρέτηση, χρηματοδότηση, σιγουριά, εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, δέσμευση, υπευθυνότητα, καινοτομία και επιτυχία δημιούργησε εικόνα κύρους και πρωτοπορίας με αποτέλεσμα να παίρνει από τους πελάτες της τη μεγαλύτερη επιβράβευση: 10 σε όλα!
10 για τα καλύτερα προϊόντα, χρηματοδοτικά και ασφαλιστικά,10 για την καινοτομία και την πρωτοπορία που τα χαρακτηρίζει, 10 για την εξυπηρέτηση.

Σήμερα η Volkswagen Bank Hellas τους το ανταποδίδει με το «10 σε όλα». Ένα επετειακό πρόγραμμα με προνομιακούς όρους που διατίθεται μόνο μέχρι το τέλος του 2014 προς τιμήν του εορτασμού των 10 της χρόνων. Πρόκειται για ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδοτικού και ασφαλιστικού προγράμματος για να αποκτήσετε σήμερα το Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA ή Ducati των ονείρων σας, που δίνει : 10 μήνες άτοκα, 10 Δωρεάν ασφαλιστικές καλύψεις, Προκαταβολή από 0%