ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

KTM: RC 390 το Supersport πνεύμα της ΚΤΜ

KTM: RC 390 το Supersport πνεύμα της ΚΤΜ

Το κορυφαίο μοντέλο RC, προσφέρει καθαρή απόδοση sport μοτοσυκλέτας σε ένα προσιτό πακέτο. Κινητήρας 44 ίππων με συνολικό βάρος της μοτοσυκλέτας στα 147 κιλά. Εύκολο στην οδήγηση, εύκολο στη συντήρηση και με προσιτό κόστος στα € 5.690.


Αληθινά READY TO RACE

Η νέα KTM RC 390 έρχεται στους Ελληνικούς δρόμους με στόχο να διαδώσει το αγωνιστικό DNA της KTM με έναν τρόπο εντυπωσιακό.
Ξεχωρίζει για τα κορυφαία high-tech εξαρτήματά της και για τον διπλό της χαρακτήρα. Μέσα και έξω από την πίστα. Αυτή η αγωνιστική μοτοσυκλέτα για το δρόμο έχει πολύ καλή αναλογία ισχύος/βάρους και ευελιξία.
Η κορυφαία μοτοσυκλέτα της σειράς RC ακολουθεί την εξαιρετική επιτυχία που έκανε το naked KTM 390 DUKE με το οποίο μοιράζονται τον ίδιο κινητήρα, αλλά με ένα εντελώς νέο πλαίσιο, θέση οδήγησης και φέρινγκ του οποίου η σχεδίαση προέρχεται από τα Grand-Prix.

Νέο πλαίσιο

Το RC, καθώς έχει πιο sport προσανατολισμό και νέο πλαίσιο. Αν και οπτικά παρόμοιο με το αξιόπιστο πλαίσιο των Duke, η γεωμετρία στο RC είναι σημαντικά διαφορετική με στόχο να φτάνει την εργονομία και τα χαρακτηριστικά οδήγησης μιας πραγματικής αγωνιστικής μοτοσυκλέτας. Οι παράμετροι αυτοί δίνουν στο RC 390, πραγματικές δυνατότητες μέσα στην πίστα και –πολύ σημαντικό- σταθερότητα σε όλες τις ταχύτητες.
Επιπλέον υπάρχουν αλλαγές στις αναρτήσεις της «WP», που πλέον έχουν μικρότερη διαδρομή και μεγαλύτερες τιμές στις αποσβέσεις.

Ισχυρός Κινητήρας

Τοποθετημένος μέσα στο πορτοκαλί χαλύβδινο χωροδικτύωμα ο μικρής διαδρομής υγρόψυκτος DOHC τετραβάλβιδος κινητήρας των 375 κ.εκ., αποδίδει 44 ίππους και ελέγχεται από σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού για να εξασφαλίσει μοναδική απόκριση, στιβαρή δύναμη και αποτελεσματική απόδοση, ότι ακριβώς χρειάζεται μια μοτοσυκλέτα με αγωνιστική αίσθηση, μαζί, βέβαια, με την κορυφαία αξιοπιστία.


High-tech εξαρτήματα

Το σύστημα φρένων έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Brembo, και αποτελείται από τετραέμβολη ακτινική δαγκάνα με δίσκο 300 χιλιοστών μπροστά, ενώ υπάρχει και ABS της Bosch στο βασικό εξοπλισμό – ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για αυτή την κατηγορία.Τα ελαστικά είναι 110/70 ZR17 μπροστά και 150/60 ZR17, πίσω και προέρχονται από τη Metzeler.

Έτοιμη για το δρόμο ή την πίστα;

Το RC 390 ABS έχει προτεινόμενη λιανική € 5.690,00 θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Σεπτέμβρη και είναι έτοιμο να γράψει ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Αυστριακή εταιρεία. Μια εξαιρετική μοτοσυκλέτα που είναι έτοιμη να εμπνεύσει τους αναβάτες σε όλο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με τον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ αποκτήστε την καινούρια ΚΤΜ μοτοσυκλέτα σας και επωφεληθείτε από τα μοναδικά προνόμια που παρέχει η εταιρία: 2 χρόνια εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων και 2 χρόνια Δωρεάν πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια.