ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

HTTC: 3ος & 4ος Αγώνας Επάθλου στα Μέγαρα

HTTC: 3ος & 4ος Αγώνας Επάθλου στα Μέγαρα

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 , το Hellenic Time Trial Challenge σε συνεργασία με την Start Line πραγματοποιεί τον 3ο και 4ο αγώνα του Πανελληνίου Επάθλου HTTC , στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.


Με γνώμονα την ασφάλεια και φυσικά την οδηγική ευχαρίστηση των συμμετεχόντων οδηγών, το Hellenic Time Trial Challenge σε συνεργασία με την Start Line πραγματοποιεί τον 3ο και 4ο αγώνα του Πανελληνίου Επάθλου HTTC. Ο κάθε αγώνας θα αποτελείται από 2 χρονομετρημένα σκέλη των 1 + 5 γύρων με ξεχωριστή βαθμολογία ανά σκέλος.

Λόγω Σαββάτου ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει όχι νωρίτερα από τις 14:00, με τον επόμενο να ξεκινά αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος και μετά από ένα μικρό διάλειμμα. Διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή και στους δύο αγώνες δεν είναι υποχρεωτική.

Το παράβολο συμμετοχής για τον ένα αγώνα είναι 100,00 Ευρώ ενώ και για τους δύο ανέρχεται στο ποσό των 130,00 Ευρώ.
Θεωρούμε ότι λόγω διαθέσιμου οδηγικού χρόνου εντός πίστας για δοκιμές και αγώνες δεν θα υπάρξουν διπλές συμμετοχές. Στην περίπτωση όμως που κάποιος επιθυμεί να δηλώσει διπλή συμμετοχή στον 3ο ή τον 4ο αγώνα το κόστος αυτής ανέρχεται στα 30,00 Ευρώ επιπλέον ανά αγώνα.
Σημειώστε πως τις πρωινές ώρες θα διεξαχθούν ελεύθερες δοκιμές μόνο για τους συμμετέχοντες έστω και του ενός αγώνα.

Ταυτόχρονα, η δυνατότητα συμμετοχής Ιστορικών αυτοκινήτων σε ξεχωριστή κατηγορία, θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και παράλληλα θα προσφέρει περισσότερο χρώμα και θέαμα στους φίλους του HTTC που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Η προθεσμία για την έγκαιρη υποβολή της δήλωσης συμμετοχής λήγει την Τρίτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και το γενικό πρόγραμμα, μπορείτε να ενημερωθείτε από τον Ειδικό Κανονισμό του HTTC στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ttchallenge.gr/sites/default/files/docs/httc-2014.pdf

Η αποστολή της συμπληρωμένης δήλωσης μπορεί να γίνει στο φαξ 210 98 21 069 (Start Line) , ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση startline@techlink.gr και info@ttchallenge.gr

Για τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε στο τηλ. 6973 785 771 εργάσιμες ημέρες και ώρες με τον κ. Αθανάσιο Αθανασίου ή εναλλακτικά με τον κ. Κωνσταντίνο Λεκάκη στο 6936558201 (HTTC).