ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Seat: Η Τεχνοκάρ στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014

Seat: Η Τεχνοκάρ στην Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014

Η Seat Τεχνοκάρ συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από 25 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2014.

Η Τεχνοκάρ στο περίπτερο της Νο16, θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα της SEAT με τα μοντέλα Μii, Ibiza & Toledo, ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι η οικογένεια του νέου Leon σε όλες τις εκδόσεις του.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις κορυφαίες εκδόσεις του Leon και πιο συγκεκριμένα το 2.0 ΤDI FR DSG 184 ίππων καθώς και το ασυναγώνιστο 2.0 TSI CUPRA 280.

Δυναμικά χαρακτηριστικά, state-of-the-art τεχνολογία, εκπληκτική σχεδίαση σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση και χρηστικότητα, ενσαρκώνονται στο Leon CUPRA με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με ισχύ 280hp , το νέο CUPRA δεν αποτελεί μόνο το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας του Leon, αλλά είναι επίσης και το πιο ισχυρό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της μάρκας. Σε αντίστοιχο επίπεδο επιδόσεων, το Leon 2.0 ΤDI FR DSG 184 ίππων, αντιπροσωπεύει την κορυφαία έκδοσης της γκάμας Leon με κινητήρα πετρελαίου, με ασυναγώνιστη ροπή 380Νm, μέση κατανάλωση μόλις 4,2 lt/100km και εκπομπές CO2 μόλις 109gr.

Παράλληλα την περίοδο αυτή η ανταγωνιστικότητα των μοντέλων SEAT ενισχύεται με το προωθητικό πρόγραμμα SEAT Plus που περιλαμβάνει Δωρεάν όφελος απόσυρσης για όλους, Δωρεάν service για 2 χρόνια (εργασία και ανταλλακτικά), Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2+2 χρόνια, καθώς και extra εκπτώσεις που καθιστούν την πρόταση της SEAT ιδιαίτερα ελκυστική.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Test Drive όπου και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν όλα τα μοντέλα SEAT και πιο συγκεκριμένα το Mii 1.0 60 ίππων, το Ibiza με τον κινητήρα 1.4 ACT 140 ίππων καθώς και τα Leon & Toledo με κινητήρες 1.6 TDI 105 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Seat Ibiza: Έφτασε τα 5 εκατομμύρια