ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Kart: Τέλος της χρονιάς

Παν.Πρωτάθλημα Kart: Τέλος της χρονιάς

Η τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (26/10) κλείνει τον κύκλο για το Ελληνικό Καρτ και την χρονιά 2014 με τον τελευταίο αγώνα του θεσμού, που θα γίνει στις Αφίδνες.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του 4ου Γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ έχει το Αθλητικό Σωματείο «Άρτεμις» και θα γίνει στην πίστα καρτ των Αφιδνών (Kartodromo).

Ο αγώνας έχει συγκεντρώσει 39 συμμετοχές και αναμένεται να έχει έντονο συναγωνισμό, προσφέροντας παράλληλα πολύ ωραίο θέαμα στους θεατές. Έχουν ανακοινωθεί συνολικά 7 κατηγορίες αλλά βαθμολογικά προσμετρούν οι 4 και αυτές θα προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσα σε αυτές και η κατηγορία MINI.

Σε αυτή την κατηγορία, που είναι ο προθάλαμος για κάθε ταλέντο, θα συμμετέχει η Zorri Motorsport με δυο οδηγούς. Τον Νίκο Μωραΐτη, που αγωνίζεται για πρώτη φορά αυτή την σεζόν και τον Θάνο Ξυνταβελόνη. Ο Θάνος που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία συμμετέχοντας σε αγώνες του εξωτερικού θα αγωνιστεί με ένα Birel Motorsport C28 και κινητήρα Lenzo. Παρά τις ατυχίες της φετινής χρονιάς, που του στέρησαν καλά αποτελέσματα, θα δώσει μάχη για την 4η θέση της τελικής κατάταξης για το 2014.