ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda: Διαδυκτιακό κυνήγι θησαυρού

Honda: Διαδυκτιακό κυνήγι θησαυρού

Το Μεγαλύ…τρελο Web Κυνήγι Θησαυρού από την Honda, τον Αντώνη Φώτση και την DPG Digital Media ξεκίνησε.

Ένας από τους μεγαλύτερους και πιο διασκεδαστικούς web διαγωνισμούς που έχουν διεξαχθεί διοργανώνει η Honda. Πρωταγωνιστές: Ο διάσημος διεθνής καλαθοσφαιριστής Αντώνης Φώτσης, η μασκότ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Mr Green και το Honda Civic. Όλοι οι παραπάνω αλλά και εσείς «παίζουν» στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.findmyhondacivic.gr, σε συνεργασία με την εταιρεία DPG Digital Media.

Σύμφωνα με τον μηχανισμό της καμπάνιας, οι συμμετέχοντες καλούνται να βοηθήσουν τον Αντώνη Φώτση να βρει το Honda Civic του, το οποίο «δανείστηκε» για μια βόλτα ο Mr. Green, βρίσκοντας στοιχεία σε μια σειρά από videos και άρθρα, που αποκαλύπτονται στα 14 στάδια του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το κυνήγι θα πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση, για να έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα Honda Civic!

Η Honda συνεργάστηκε με την DPG για την ανάπτυξη και υλοποίηση μίας εξελιγμένης web εφαρμογής, που παρουσιάζει με μοναδικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο, τα βασικά χαρακτηριστικά του Honda Civic diesel! Όλη η ενέργεια υλοποιείται μέσα από ένα εύχρηστο web app με κύρια χαρακτηριστικά του το ευχάριστο περιβάλλον, την χρήση διαφορετικών μορφών περιεχομένου προκειμένου οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του νέου Honda Civic 1.6 i-DTEC.

Η 9η γενιά του Honda Civic εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC, τον πρώτο εκπρόσωπο της νέας φιλοσοφίας Earth Dreams Technology της Honda. Ο πετρελαιοκινητήρας 1.600 κυβ. εκατ. συνδυάζει ανταγωνιστική ισχύ (120 PS) και ροπή 300 Nm με εκπομπές CO2 μόλις 94 g/km, εξισορροπώντας άριστα την οικονομία καυσίμου με τις επιδόσεις.

Σχετικές ειδήσεις