ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτ. Enduro: Ο Α.Ζώρας πρωταθλητής στην Ε1

Παν.Πρωτ. Enduro: Ο Α.Ζώρας πρωταθλητής στην Ε1

Στον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro στην Καρυά της ορεινής Αργολίδας ο Αλέξης Ζώρας έφερε την KTM στην πρώτη θέση και στέφθηκε Πρωταθλητής Enduro E1 για το 2014.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2014 ολοκληρώθηκε με τη διοργάνωση του Ναυπλίου, σε έναν αγώνα που έφερε, για μια ακόμη φορά μοτοσυκλέτες και αναβάτες στα όριά τους.
Μέσα σε ομίχλη, με ισχυρούς ανέμους και σκληρό τερέν οι αναβάτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα!

Η KTM South East Europe AE, με ενεργή παρουσία σε ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, είναι περήφανη διότι οι αναβάτες της κατάφεραν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους.

Στην κατηγορία Ε1 – Πρωταθλητής, για το 2014 είναι ο Αλέξης Ζώρας, κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα κερδίζοντας, ουσιαστικά στην τελευταία ειδική, τον αγώνα και παράλληλα το πρωτάθλημα, οδηγώντας την ολοκαίνουρια KTM 250 EXC-F Six Days ΜΥ2015.

Στην Ε2 – Ο Παναγιώτης Κακολύρης οδηγώντας την KTM 350 EXC-F ολοκλήρωσε τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη 2η θέση, πίσω από τον Πρωταθλητή Βασίλη Σιαφαρίκα (Honda). Η θέση αυτή τον φέρνει στην πολύ καλή 3η θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro 2014. Ο νεαρός αναβάτης, στην πρώτη του χρονιά με την KTM άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, σημείωσε εντυπωσιακούς χρόνους σε μια ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη σαιζόν.