ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Nissan: Ρεκόρ παραγωγής για το QASHQAI με 2 εκατομμύρια μονάδες.

Nissan: Ρεκόρ παραγωγής για το QASHQAI με 2 εκατομμύρια μονάδες.

Η γραμμή παραγωγής του QASHQAI στο Sunderland του Ηνωμένου Βασιλείου, έσπασε όλα τα ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε μόλις 8 χρόνια.

Έχοντας στη φαρέτρα του το ασύλληπτο ρεκόρ των 2 εκατομμυρίων παραχθέντων μονάδων, σε διάστημα μόλις 8 ετών, δεν χωρά καμία αμφιβολία πως το Nissan QASHQAI, κατέχει τα σκήπτρα στην αγορά των Crossover. Απευθυνόμενο τόσο στους οδηγούς της κατηγορίας C που επιζητούν περισσότερο στυλ, τεχνολογία και ενθουσιασμό στην οδήγηση, όσο και σε εκείνους που αναζητούν μεγαλύτερες επιδόσεις, χωρίς όμως να θυσιάζεται η οικονομία, το νέο QASHQAI έρχεται για να επισφραγίσει αυτή τη θρυλική πορεία του προκατόχου του, με τις πωλήσεις του, ήδη να καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και στην Ελλάδα.

Με αφορμή το ρεκόρ παραγωγής του νέου QASHQAI, ο Πρόεδρος της Nissan Ευρώπης, Paul Willcox δήλωσε : «Το Nissan QASHQAI ισχυροποιεί τη θέση του συνεχώς, όντας ένα αυθεντικό αλλά και το πιο καλοπουλημένο Crossover στην Ευρώπη. Με τις πωλήσεις του να εξαπλώνονται σε όλη την Υφήλιο και με την παραγωγή να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια αυτοκίνητα, το Nissan QASHQAI είναι η επιτομή μιας παγκοσμίου βεληνεκούς επιτυχίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπ' αριθμόν 2.000.000 QASHQAI, είναι χρώματος Magnetic Red και προορίζεται για πελάτη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με μια θρυλική πορεία άνω των 20.000 πωληθέντων QASHQAI στην Ελλάδα από το 2007, τo νέο Nissan QASHQAI, έρχεται να κατακτήσει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών σε μια άκρως δελεαστική τιμή, που ξεκινά από τις 17.650€, για τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1.2 λίτρων (115PS), συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, από 20.210 € για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi (110PS και με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας), ενώ η τιμή για την έκδοση με τον κινητήρα diesel 1.6 dCi (130PS)ξεκινά από 22.610€, αντίστοιχα.

Σχετικές ειδήσεις