ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

BMW Hellas: Επίσημος Χορηγός του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας

BMW Hellas: Επίσημος Χορηγός του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας

Η BMW Hellas στηρίζει το αθλητικό ιδεώδες και συμβάλλει ενεργά στο αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ, ως Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου Αθήνας την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.

Ως υποστηρικτής του Μαραθωνίου Αθήνας, η BMW Hellas δημιούργησε φέτος και την BMW Team, μία ομάδα στην οποία συμμετέχουν εργαζόμενοι της εταιρίας, στενοί συνεργάτες αλλά και πιστοί φίλοι της μάρκας.

Την προετοιμασία της ομάδας μήνες πριν τον μεγάλο αγώνα, ανέλαβε η κα. Μαρία Πολύζου,Πρέσβειρα Μαραθωνίου Δρόμου, Προπονήτρια δρόμων αντοχής, Πρωταθλήτρια και κάτοχος του Ρεκόρ Ελλάδος στο Μαραθώνιο δρόμο (2:33:40), Φειδιππίδειος Άθλος Αθήνα –Σπάρτη- Αθήνα 524 χλμ.

Ενόψει του πολυαναμενόμενου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς, η εταιρία συμμετέχει επίσης στη Marathon Expo 2014 (6-8 Νοεμβρίου 2014), την έκθεση που συγκεντρώνει συμμετοχές από κορυφαίους εκθέτες και εκπροσώπους του διεθνούς και εγχώριου επιχειρηματικού, πολιτικού και αθλητικού κόσμου, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο. Εκεί θα παρουσιαστεί στο κοινό της έκθεσης και η νέα Σειρά 2 Active Tourer, επίσημο αυτοκίνητο του φετινού Μαραθωνίου.

Την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου (Κυριακή 9 Νοεμβρίου) από τις 7.30 πμ -17.30 μμ, η BMW Hellas θα βρίσκεται στο Χωριό των Χορηγών στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο). Εκεί στο περίπτερο της BMW, θα πραγματοποιηθεί στατικός «Ποδηλατικός Μαραθώνιος» με τη συμμετοχή όλων των επισκεπτών.

Στόχος της ενέργειας θα είναι η στήριξη της προετοιμασίας νέων αθλητών που θα επιλεγούν από τους διακριθέντες των Αγώνων Run Greece 2015. Οι συγκεκριμένοι αγώνες διοργανώνονται σε πόλεις της Ελλάδας από τον ΣΕΓΑΣ.

Σχετικές ειδήσεις