ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014: Ρεκόρ επισκεπτών

AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014: Ρεκόρ επισκεπτών

Με απόλυτη δικαίωση των προσδοκιών τόσο των διοργανωτών και εκθετών αλλά και των επισκεπτών ολοκληρώθηκε, η έκθεση θεσμός «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Την έκθεση «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» που σύμφωνα με τους συμμετέχοντες ήταν η καλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση την τελευταία δεκαετία στο χώρο του αυτοκινήτου, επισκέφθηκαν περισσότεροι από 62.000 φίλοι των τεσσάρων τροχών.

Ο αρχικός στόχος που είχαν θέσει οι διοργανωτές για 50.000 επισκέπτες ξεπεράσθηκε ήδη πριν από το τελευταίο Σαββατοκύριακο της έκθεσης, γεγονός που αντανακλά το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για τα νέα μοντέλα.

Η ιδιαίτερα μεγάλη επισκεψιμότητα της «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» έδωσε το μήνυμα ότι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης γεγονός που καταγράφηκε από το σύνολο των εκθετών αφού στη διάρκεια της υπογράφηκαν πολλά δελτία παραγγελιών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν αλλά και να δοκιμάσουν όλα τα μοντέλα του στόλου των αυτοκινήτων που διαθέτει η κάθε εισαγωγική εταιρεία, με τα περισσότερα από αυτά να κάνουν την Πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση.

Ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση έδωσε, παράλληλα, και η μοναδική παρουσία της επίσημης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας της ομάδας CWM - LCR HONDA στο MotoGP, στο περίπτερο της διαδικτυακής πλατφόρμας αγοράς συναλλάγματος CWMFX.

Συνολικά περισσότερα από 15 μοντέλα έκαναν την Πανελλήνια πρώτη τους εμφάνιση ενώ ένας αριθμός 45 μοντέλων μπήκε στην ελληνική αγορά το τελευταίο τρίμηνο.

Στα θετικά της «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» συγκαταλέγεται, το γεγονός ότι οι διοργανωτές της έκθεσης διαμόρφωσαν με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο το σύνολο του εκθεσιακού χώρου διευκολύνοντας τους χιλιάδες των επισκεπτών απερίσπαστα και με άνεση να περιηγηθούν τα περίπτερα και να πάρουν όσες πληροφορίες τους ήταν αναγκαίες για να διαμορφώσουν συγκεκριμένη άποψη, για το μοντέλο που τους ενδιέφερε, προκειμένου να προχωρήσουν στην αγορά του.

Οι εκθέτες από την πλευρά τους αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που τους παρείχαν οι διοργανωτές προκειμένου να στήσουν εργονομικά ,ευπαρουσίαστα και λαμπερά περίπτερα.

Οι διοργανωτές της «AUTOΚΙΝΗΣΗ CWM FX 2014» Εκθεσιακή: Α. Γαλανόπουλος και Be-Best (Ε. Χαραλάμπους-Γ.Χρυσοσπάθης ΟΕ), www.autokinisiexpo.gr , θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που αγκάλιασε τη μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2014, αλλά και τους εκθέτες, καθώς και τον CEO της CWM Group of Companies, κ. Αντώνη Κωνσταντίνου, μέλος της οποίας είναι ο Χρυσός Χορηγός της έκθεσης CWMFX (www.cwmfx.com), και δεσμεύονται για μια ακόμα καλύτερη διοργάνωση τον Οκτώβριο του 2015.

Σχετικές ειδήσεις