ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

DoYouVespa? Μία νέα παγκόσμια κοινότητα

DoYouVespa? Μία νέα παγκόσμια κοινότητα

Η Vespa αποτέλεσε διαχρονικά έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ κοινωνίας και ανθρώπων.

Μιλώντας για τη Vespa δεν μιλάμε απλά για ένα δίκυκλο, αλλά για ένα σύμβολο. Ένα όχημα που καθόρισε τον τρόπο ζωής πολλών ανθρώπων. Αλληλεπιδρώντας σε διαφορετικά κοινωνικά περιβάλλοντα και προωθώντας πολιτιστικά χαρακτηριστικά και αξίες έγινε σταδιακά αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και βασικός παίκτης σε όποια αγορά του κόσμου και αν δραστηριοποιήθηκε.

Η Vespa παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, προβάλλοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της και διαδραματίζοντας ενεργό ρόλο στην κοινωνία, εδώ και 68 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι σήμερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο γνωστά ιταλικά προϊόντα στον πλανήτη.

Η νέα κοινότητα «DoYouVespa?» αποτελεί την απόλυτη αντανάκλαση της ψυχής της Vespa και προσκαλεί τους φίλους της από όλο τον κόσμο, να γίνουν μέρος μίας παγκόσμιας κοινότητας, η οποία φιλοξενείται στην ιστοσελίδα www.doyouvespa.com. Σκοπός της είναι να ενώσει όλους τους λάτρεις και τους ιδιοκτήτες Vespa, δημιουργώντας για αυτούς ένα περιβάλλον αλληλεπίδρασης που θα πυροδοτήσει νέες συνδέσεις και εμπειρίες.

Όπως αναφέρεται και το Μανιφέστο, οι οπαδοί της Vespa, είναι άνθρωποι που δρουν ανεξάρτητα, χαράζουν το δικό τους δρόμο και πάνε κόντρα στο ρεύμα. Παρακολουθούν τις νέες τάσεις και τη μόδα, αλλά καταφέρνουν να μένουν αναλλοίωτοι και πιστοί στο ιδιαίτερο στυλ τους. Καλωσορίζουν τις εξελίξεις αλλά φροντίζουν να τις φέρνουν πάντα στα μέτρα τους. Δεν προσπαθούν για να είναι διαφορετικοί, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι μοναδικοί. Και φυσικά γνωρίζουν ακριβώς τί θέλουν και το διεκδικούν.

Σχετικές ειδήσεις