ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Fernando Alonso: Φλέβα χρυσού η συμφωνία με την McLaren

F1 Fernando Alonso: Φλέβα χρυσού η συμφωνία με την McLaren

Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν τον F.Alonso να έχει πετύχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της Formula 1.

Μετά το BBC, που πρώτο δημοσίευσε άρθρο για την οριστική συμφωνία του Alonso με τη McLaren, τώρα και τα sites στην Ιταλία μιλούν για τη συμφωνία του Ισπανού με την ομάδα από το Woking μάλιστα αναφέρουν πως η ανακοίνωση της θα γίνει μετά το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Στα τελευταία δημοσιεύματα δεν έχει αντιδράσει ούτε ο οδηγός (ως τώρα) της Ferrari αλλά ούτε και η McLaren. Μάλιστα στο site της «As» από την Ισπανία υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες, όπως η αμοιβή και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Αν το δημοσίευμα δεν διαψευστεί τότε ο Fernando Alonso έχει χτυπήσει φλέβα χρυσού και έχει πετύχει το καλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της F1.

Στην «As» έχει γραφτεί ότι ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα εισπράξει για δύο χρόνια 70.000.000 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο θα είναι διετές με επιλογή για μια τρίτη σεζόν.

Εάν επιβεβαιωθούν οι αριθμοί, πρόκειται για την καλύτερη μεταγραφή πιλότου στην ιστορία της F1, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί μετά το Grand Prix του Abu Dhabi, όταν η Ferrari θα ανακοινώσει επίσης την άφιξη του S. Vettel στο Maranello.

Πάντως ο Fernando Alonso δείχνει να έχει ελευθερωθεί στους τελευταίους αγώνες και φανερώνει πόσο... χύμα έχει γίνει η Ferrari. Στη Βραζιλία και στις κατατακτήριες δοκιμές ήταν έξω φρενών με την ομάδα καθώς μπήκε στη «μάχη» για την pole position με τις μπαταρίες τους ERS αφόρτιστες κι έπρεπε να κάνει την διαδικασία της φόρτισης ο ίδιος μέσα στην πίστα.

Ο Ισπανός ήταν σαρκαστικός στον ασύρματο λέγοντας πως όλα πρέπει να τα κάνει εκείνος, να ελέγχει την κίνηση, να οδηγήσει και να φορτίσει τις μπαταρίες.

Σχετικές ειδήσεις