ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Ο R. De Puniet στο πρωτάθλημα Superbikes

MotoGP: Ο R. De Puniet στο πρωτάθλημα Superbikes

Στροφή στην καριέρα του κάνει ο Randy de Puniet. Ο αναβάτης που εξέλιξε την νέα πρωτότυπη GSX-RR της Suzuki, για την επιστροφή της στα MotοGP, αποκαλύπτει στο MotoGP.com τα νέα πλάνα του.

Λίγες ώρες πριν βρεθεί στην πίστα της Βαλένθια, για να αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και πρώτο για τη Suzuki, ο Randy de Puniet μίλησε για την καινούργια σελίδα στην καριέρα του, με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK.

«Πολλοί μου λένε ότι θα πρέπει να είμαι απογοητευμένος που δεν ήμουν στα πλάνα της Suzuki και σίγουρα είμαι, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας δεν είχαν δεσμευτεί για τίποτα εξ αρχής. Αποφάσισαν να πάρουν έναν γρήγορο οδηγό από τη Moto2 και τον Aleix, έναν αξιόπιστο και γρήγορο αναβάτη», είπε ο De Puniet και πρόσθεσε:

«Σίγουρα και οι δυο έχουν κάνει πολύ καλή σεζόν. Αν έπαιρναν αντί για εμένα, πιο αργούς οδηγούς, ή περίπου της ίδιας ταχύτητας μ' εμένα, θα ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ μετά τα δυο χρόνια που έχω περάσει δουλεύοντας για τη Suzuki. Με τέτοιους αναβάτες όμως, είναι απόλυτα κατανοητή η απόφασή τους. Δεν έχουν κάνει κάτι που δεν έχουμε συμφωνήσει, ή κάτι παράλογο κι έτσι είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στα SBK με την ομάδα τους, ενώ παράλληλα θα συνεχίσω την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας για τα MotoGP».

Και ο 34χρονος Γάλλος κατέληξε: «Ποτέ δεν μου είπαν ψέματα. Μου είχαν πει ότι δεν θα είμαι στο MotoGP πολύ πριν κάνουν την ανακοίνωση κι έτσι είχα χρόνο να σκεφτώ τι θέλω να κάνω. Ειλικρινά, προτιμώ να παλεύω για θέσεις στο podium τη νέα χρονιά, παρά για τη 10η ή 12η θέση στο MotoGP. Είναι η ώρα να κάνω την αλλαγή».

Σχετικές ειδήσεις