ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

V. Rossi: Είμαι άτυχος που συνάντησα τον Marc Marquez

V. Rossi: Είμαι άτυχος που συνάντησα τον Marc Marquez

Παρά τις επιτυχίες του, ο Valentino Rossi, συγκρίνει τον εαυτό του με τον πρωταθλητή του 2014 Marc Marquez και αποκαλύπτει πόσο τον πείραξε που έχασε

Όσοι αναβάτες αντιμετώπησαν τον Valentino Rossi στους αγώνες είχαν την ίδια απορία: Γιατί αυτός ενάντια σε εμένα;

Την ίδια απορία είχε και ο Doctor όταν αντιμετώπησε το ταλέντο με το όνομα Marc Marquez και χωρίς να το θέλει, με τις δηλώσεις του τον έχρησε διάδοχό του...

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το σημερινό αποτέλεσμα, ειδικά αφού και η Βαλένθια είναι δύσκολη για εμένα. Είχα μια καλή σεζόν. Το διασκέδασα. Πολλά βάθρα, δυο νίκες και η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα», δήλωσε ο Rossi και πρόσθεσε: «Μετά τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ πίστεψα ότι θα ήμουν ανταγωνιστικός όλη τη σεζόν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις, το Marquez. Στο τέλος είχα δίκιο, διότι εγώ είχα δυο νίκες κι αυτός 13! Η διαφορά είναι μεγάλη. Πρέπει να εστιάσουμε στον εαυτό μας και στη μοτοσυκλέτα για να κάνουμε το επόμενο βήμα και να είμαστε πιο κοντά του τη νέα σεζόν». Ο Doctor κατέλειξε:

«Χωρίς αυτόν θα μπορούσα να κερδίσω το Πρωτάθλημα και πολλούς αγώνες, έκανε φανταστική δουλειά και κέρδισε πολλούς αγώνες. Είναι πολύ ωραίο να δίνεις μάχες μαζί του. Δεν είμαστε μακριά του και ποτέ δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια να τον πλησιάσουμε κι άλλο».

Όσο για το σημερινό αγώνα; «Δεν ήμουν τόσο μακριά από τον Marc. Ένοιωθα καλά πάνω στην Μ1 και πίστεψα ότι θα μπορούσα να τον ακολουθήσω. Είχα όμως, δυστυχώς, ένα πρόβλημα με τη δεξιά πλευρά του ελαστικού. Ξέραμε ότι το ελαστικό θα υπέφερε αρκετά. Έτσι στις δεξιές έχανα από τον Marc, αλλά όπως και να 'χει θα ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Ήταν αρκετά τρελά τα πράγματα! Είχες πολύ νερό στη ζελατίνα του κράνους και στα πλαγιάσματα στις δεξιές ήσουν με 200χλμ/ώρα με τα σλικ! Έτσι, ελπίζεις ότι έχεις πάρει τη σωστή απόφαση».

Ο Valentino Rossi ολοκλήρωσε τη σεζόν με 13 podium σε 18 αγώνες και 295 βαθμούς, στην καλύτερή του σεζόν μετά το 2009 όταν και κατέκτησε τον τελευταίο του Τίτλο.

Σχετικές ειδήσεις