ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Audi S1: Κάθε διαδρομή μία... Ειδική Διαδρομή

Audi S1: Κάθε διαδρομή μία... Ειδική Διαδρομή

Ένα compact αυτοκίνητο πόλης με sport κληρονομιά. Το S1 είναι κάτι παραπάνω από ένα αυτοκίνητο πόλης με επιδόσεις και sport εμφάνιση. Είναι ένα Audi Quattro.

Ο δρόμος βρίσκεται υπό έλεγχο. Το δικό σας έλεγχο. Με τη μόνιμη τετρακίνηση Quattro το Audi S1 αποκτά μία ιδιαίτερη δύναμη έλξης. Κυριολεκτηκά και μεταφορικά. Πρωτοποριακή ευκινησία. Επιδόσεις που θέτουν νέα πρότυπα. Σε συνδυασμό με ένα σχεδιασμό που θα σας αιχμαλωτίσει.

Με το λογότυπο S1 στη μάσκα το Audi της σειράς 1, εκπέμπει, ένα έντονο δυναμισμό. Τονίζεται από τον προφυλακτήρα sport σχεδίασης εμπρός, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα χαρακτηριστικά sport πλευρικά μαρσπιέ. Ένα κλασσικό S μοντέλο.

Η δύναμη και οι επιδόσεις παίρνουν μορφή. Με την πρώτη ματιά το μικρό Audi φανερώνει πς είναι ένα κατ' εξοχήν «S» μοντέλο. Εξωτερικοί καθρέπτες σε όψη αλουμινίου. Δαγκάνες δισκόφρενων σε μαύρο χρώμα ή προαιρετικά σε κόκκινο με λογότυπο S1.
Είναι χαρακτηριστικές οι λεπτομέρειες της σειράς «S», που κλέβουν την προσοχή, Ο διαχύτης, οι δύο χρωμιωμένες διπλές οβάλ απολήξεις εξάτμισης αριστερά-δεξιά, το spoiler οροφής. Sport χαρακτηριστικά από όποια πλευρά κι αν το κοιτάξετε.

Στο εσωτερικό του Audi S1, κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να εμπνέει. Φυσικά και η καμπίνα των επιβατών ακολουθεί τον sport χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Με υψηλής ποιότητας υλικά. Προαιρετικά με σύστημα πλοήγησης MMI navigation plus και υψηλής ευκρίνειας έγχρωμη TFT οθόνη 6.5 ιντσών.

Με επιλογή πρόσθετων υπηρεσιών μέσω του προαιρετικού Audi connect. Ψυχαγωγία και ενημέρωση υψηλού επιπέδου. Με προαιρετικό ηχοσύστημα αυτοκινήτου Bose Surround Sound. Με 14 ηχεία και 10-κάναλο ενισχυτή 465 Watts.

Ξεχωρίζουν τα καθίσματα S sport εμπρός. Μπορούν να γίνουν το προσωπικό σας σημείο εκκίνησης. Λάβετε θέση στα προαιρετικά S sport καθίσματα εμπρός. Περιλαμβάνουν λογότυπο S1 και κάλυμμα σε κόκκινο χρώμα στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.
Καλύμματα από ανοξείδωτο χάλυβα για το υποπόδιο και τα πεντάλ.

Η απόλυτη οδηγική απόλαυση σε κάθε διαδρομή, έρχεται από την «TFSI» καρδιά του S1 με τους 231 ίππους. Επιτάχυνση από 0 σε 100 km/h σε 5.8 δευτερόλεπτα. Με χαρακτηριστικό «S» ήχο κινητήρα. Εντυπωσιακές επιδόσεις. Μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία, η οποία υποστηρίζεται από την S sport ανάρτηση με προσαρμοζόμενη απόσβεση. Μία προσωποποιημένη συμπεριφορά οδήγησης με το Audi drive select.

Οι κινητήρες Audi TFSI επιτυγχάνουν ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό συμπίεσης. Το αποτέλεσμα: εντυπωσιακή οικονομία σε συνδυασμό με αυξημένη απόδοση. Αντικαθιστώντας τους κινητήρες υψηλού κυβισμού από υπερτροφοδοτούμενους έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση στο μέγεθος και το βάρος του κινητήρα - ενώ η απόδοση παραμένει πιο εντυπωσιακά δυναμική από ποτέ. Για ισχύ που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Το Audi S1, έχει μόνιμη τετρακίνηση Quattro. Έτσι ελέγχετε απόλυτα το δρόμο, χάρη στη σταθερή κατανομή της κινητήριας δύναμης και στους τέσσερις τροχούς. Μεταβλητή επιλογή και ενεργοποίηση του πίσω άξονα μέσω υδραυλικού πολύδισκου συμπλέκτη. Πάντα ανάλογα με την εκάστοτε κατάσταση, πάντα επιλεκτικά.

Το S1 έχει sport χαρακτήρα και το δείχνει: Μέσω του χαρακτηριστικού spoiler οροφής και των xenon plus προβολέων με τις κόκκινες λεπτομέρειες. Επιπλέον: μέσω των τροχών αλουμινίου 18 ιντσών σε σχέδιο 5 βραχιόνων «S» με κόκκινες δαγκάνες δισκόφρενων.

Σχετικές ειδήσεις