ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WRC Βρετανία 2η ημέρα: Walk in the park για τον Ogier

WRC Βρετανία 2η ημέρα: Walk in the park για τον Ogier

Μοναχική βόλτα στα δάση της Ουαλίας, κάνει ο Sebastien Ogier (VW) στο ράλλυ Αγγλίας. Ο Γάλλος έχει διαφορά +58,1" από τον δεύτερο Mikko Hirvonen (M-Sport Ford) ενώ τρίτός είναι ο Kris Meeke Citroen.

Ο Sebastien Ogier ολοκλήρωσε την δεύτερη ημέρα του Ράλλυ Βρετανίας στην κορυφή. Ο Γάλλος ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο καθώς ο Jari-Matti Latvala έκανε λάθος στην πρώτη Ειδική Διαδρομή της ημέρας και είχε έξοδο. Στο τέλος της ημέρας ήταν σχεδόν ένα λεπτό μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Ο Mikko Hirvonen εκμεταλλευόμενος την απουσία του Latvala ολοκλήρωσε την ημέρα στην δεύτερη θέση. Ο Φινλανδός δεν είχε εύκολη ημέρα καθώς η πίεση του Kris Meeke ήταν μεγάλη. Τελικά οι δύο τους μετά από 17 Διαδρομές έχουν διαφορά μόλις 3,4 δευτερολέπτων και θα συνεχίσουν τη μάχη τους την τελευταία ημέρα. Ο Hirvonen θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στα ράλι με ένα καλό αποτέλεσμα και έχει μια σπουδαία ευκαιρία.

Στην τέτρατη θέση βρέθηκε ο Mads Ostberg ο οποίος μέχρι τα μισά της ημέρας ήταν μέσα στη μάχη για μία θέση στο podium. Όμως μια ποινή 10 δευτερολέπτων για καθυστερημένη παρουσία σε Ειδική τον έβγαλε εκτός μάχης. Σαν να μην έφτανε αυτό στο τέλος της ημέρας αντιμετώπισε προβλήματα με τα ελαστικά του και έχασε κι άλλο χρόνο.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Sebastien Ogier VW 2.33:19,3"

2. Mikko Hirvonen M-Sport Ford +58,1"

3. Kris Meeke Citroen +1:01,5"

4. Mads Ostberg Citroen +1:41,2"

5. Thierry Neuville Hyundai +1:44,5"

6. Elfyn Evans M-Sport Ford +1:52,4"

7. Ott Tanak M-Sport Ford +2:33,3"

8. Jari-Matti Latvala VW +3:28,1"

9. Henning Solberg M-Sport Ford +3:37,4"

10. Martin Prokop Czech Ford +3:54,5"

Σχετικές ειδήσεις