ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Silverstone: Πρώτη εμφάνιση της McLaren-Honda

F1 Silverstone: Πρώτη εμφάνιση της McLaren-Honda

Ντεμπούτο για την McLaren-Honda με την MP4-29H (μονοθέσιο με βάση το αυτοκίνητο του 2014 και πολλά βασικά εξαρτήματα του 2015) στην πίστα του Silverstone.

Την πρώτη της εμφάνιση με οδηγό τον Oliver Turvey, έκανε στην πίστα του Silverstone η McLaren-Honda MP4-29H. Οι δοκιμές, έγιναν στο πλαίσιο των ημερών για κινηματογράφηση «Filming Day» κάτι που προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Τα χιλιόμετρα που επιτρέπεται να καλύψουν οι ομάδες είναι 100 και τα ελαστικά που χρησιμοποιούνται είναι επίδειξης (demo tires). Σε αυτές τις δοκιμές στη βρετανική πίστα σκοπός ήταν να γίνουν οι πρώτοι έλεγχοι των συστημάτων και να προετοιμάσουν το μονοθέσιο για τις δοκιμές στο Αμπού Ντάμπι στο τέλος της χρονιάς.

«Η F1 είναι πολύ σημαντική για την στρατηγική μας όπως επίσης και οι νίκες. Είμαι πολύ αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι του χρόνου θα νικήσουμε σε αγώνες» δήλωσε ο Yosuhisa Arai, επικεφαλής του τμήματος κινητήρα της Honda.

Οι πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν για τον κινητήρα της Honda λένε πως μόνο ο κινητήρας, χωρίς την βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα, αποδίδει 700 ίππους. Βέβαια όλα αυτά είναι φήμες.

Σχετικές ειδήσεις