ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Six Days Enduro: Νίκη για τη Γαλλική ομάδα

Six Days Enduro: Νίκη για τη Γαλλική ομάδα

Οι αναβάτες της Γαλλικής ομάδας κέρδισαν την πρώτη θέση στο International Six Days Enduro (ISDE) 2014 στο San Juan της Αργεντινής.

Η ομάδα της Γαλλίας με επικεφαλής τον Christophe Nambotin κέρδισε τον Εξαήμερο αγώνα Enduro που έγινε στην Αργεντινή. Ο Νambotin κέρδισε και την κατηγορία E1 συμβάλλοντας στη νίκη της Γαλλικής Ομάδας και του πολυπόθητου World Trophy. Άλλοι αναβάτες που ξεχώρισαν ήταν οι Toby Price (Ομάδα Αυστραλίας) και Ivan Cervantes (Ομάδα Ισπανίας), που έκαναν το 1-2 στην κατηγορία E3 ενώ οι Kailub Russell (Ομάδα ΗΠΑ) και Matthew Phillips (Ομάδα Αυστραλίας) τερμάτισαν στις θέσεις 2-3 της E2. ΗΠΑ και Ισπανία κατέκτησαν τις θέσεις 2-3 στο World Trophy ενώ ΗΠΑ, Γαλλία και Αυστραλία ήταν οι κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας Junior.

Ο Επικεφαλής της Εργοστασιακής Ομάδας KTM Enduro Fabio Farioli δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των αναβατών του. Ειδικά με τον Christophe Nambotin που ήταν ο κυρίαρχος της E1 και με τους Toby Price και Ivan Cervantes που πάλεψαν για την πρώτη θέση στην E3: «Ο Toby οδήγησε πολύ γρήγορα στο αμμώδες έδαφος και με εξέπληξε».

Εντυπωσιακοί επίσης ήταν οι Cervantes και Phillips με δεδομένο ότι και οι δύο δεν έχουν ανακάμψει πλήρως από τους τραυματισμούς που υπέστησαν στην διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
.
«Όταν ήρθα εδώ στόχος μου ήταν να παλέψω για τη νίκη στην γενική κατάταξη, αλλά με τόσες αμμώδεις ειδικές ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε ο Christophe Nambotin και πρόσθεσε: «Φυσικά ήταν πολύ καλό ότι κέρδισα την κατηγορία Enduro 1. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό αλλά και για το ότι βοήθησαν την Γαλλία να πάρει τη νίκη».

Στην κατάταξη των Κατασκευαστών η KTM κυριάρχησε με τέσσερεις ομάδες στην πρώτη πεντάδα. KTM 1 (Nambotin, Phillips, Cervantes), Husqvarna 1 δεύτερη, KTM 3 (Price, Sanders, V. Guerrero) τρίτη, KTM 2 (Mullins, Robert, Russell) τέταρτη και KTM 4 (G. Baylor, S. Baylor, Jones) πέμπτη.

Αποτελέσματα ISDE Αργεντινή 2014 Τελική Κατάταξη World Trophy

1. France, 19:33:21 h

2. USA, +9:46 min

3. Spain, +55:25

4. Germany, +1:05 h

5. Argentina, +8:40

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων