ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Μεταφέρθηκε στη Γαλλία ο J. Bianchi

F1: Μεταφέρθηκε στη Γαλλία ο J. Bianchi

Η περιπέτεια του J.Bianchi συνεχίζεται. Οι Ιάπωνες γιατροί «έβγαλαν» από το τεχνητό κώμα τον 25χρονος Γάλλο οδηγό της Marussia Racing. Η οικογένεια του τον μετέφερε στη Γαλλία.

Τις πληροφορίες αυτές ανακοίνωσε η οικογένεια του Γάλλου μέσω του διαδικτύου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:


Οι γονείς του Jules Bianchi, Philippe και Christine, θα ήθελα να παρέχουν τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική περίθαλψη του Jules.


«Σχεδόν επτά εβδομάδες μετά το ατύχημα Jules στη Suzuka Circuit, και μετά από μια δύσκολη περίοδο εντατικής θεραπείας, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Jules έκανε ένα σημαντικό βήμα».
«Ο Jules βγήκε πλέον από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε τοποθετηθεί αμέσως μετά το ατύχημα, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αναίσθητος. Αναπνέει χωρίς τη βοήθεια μηχανημάτων και οι λειτουργίες των ζωτικών του οργάνων παραμένουν σταθερές, αλλά η κατάστασή του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως «κρίσιμη». Η θεραπεία του εισέρχεται σε νέα φάση και επικεντρώνεται τώρα στη βελτίωση της λειτουργίας του εγκεφάλου του».

«Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι σοβαρή, και μπορεί να παραμείνει έτσι, αποφασίστηκε ότι ο Jules, μπορεί να επαναπατριστεί στη Γαλλία και μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο «Le Centre Hospitalier Universitaire de Nice (CHU)», όπου έφτασε μόλις πριν από λίγο. Ο Jules βρίσκεται τώρα στη μονάδα εντατικής θεραπείας και τον παρακολουθούν οι Καθηγητές Raucoules, Ichai και Paquis, επικεφαλής της Νευροχειρουργικής Υπηρεσίας».

«Είμαστε ευγνώμονες», συνεχίζουν στην ίδια ανακοίνωση, οι γονείς του Bianchi, «γιατί η επόμενη φάση της θεραπείας του Jules μπορεί να συνεχιστεί κοντά στο σπίτι του, όπου μπορεί να περιβάλλεται και υποστηρίζεται από την ευρύτερη οικογένεια και τους φίλους του. Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στο ιατρικό προσωπικό για όλα όσα έχουν κάνει για τον Jules, καθώς επίσης και για την οικογένειά μας, κατά τη διάρκεια της διαμονής μας στην Ιαπωνία. Ειδικότερα, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς Kamei και Yamamichi, καθώς επίσης και στον κ Ogura».

Η ανακοίνωση τελειώνει με την παράκληση να μην κατακλύσουν τα media το νοσοκομείο, ώστε να λειτουργήσει κανονικά και να σεβαστούν τους άλλους ασθενείς, τις οικογένειές τους και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Σχετικές ειδήσεις