ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Ferrari: O Alonso έφυγε γιατί ήθελε αποτελέσματα

F1 Ferrari: O Alonso έφυγε γιατί ήθελε αποτελέσματα

Ο Ισπανός αποχαιρέτησε την Scuderia και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στον κόσμο της Formula 1.

Ο Fernando Alonso αποχαιρετά την Ferrari και επίσημα. Μάλιστα οι φήμες θέλουν να έκανε unfollow τη Scuderia από τον λογαριασμό του στο Twitter. Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε με χιούμορ από τα site της F1 λέγοντας πως μάλλον βαρέθηκε να κάνει post σε τρεις διαφορετικές γλώσσες (Ισπανικά, Ιταλικά, Αγγλικά).

Μετά από 5 χρόνια έχοντας ανάμικτα συναισθήματα, ο 33χρονος Ισπανός μετά το Grand Prix του Αμπού Ντάμπιδήλωσε ότι το ταξίδι με τους ανθρώπους του Maranello ήταν σπουδαίο αλλά θέλει καλύτερα αποτελέσματα.

Παρόλο που είναι κοινό μυστικό ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη McLaren, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που θα οδηγεί το 2015, απάντησε ότι θα μάθουμε πολύ σύντομα. Η McLaren αναμένετε να ανακοινώσει τους οδηγούς της για τη νέα χρονιά τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

«Ήταν καλή εμπειρία στη Ferrari αλλά ψάχνω για καλύτερα αποτελέσματα. Θα μάθετε πολύ σύντομα που θα οδηγώ» δήλωσε ο Alonso και πρόσθεσε: «Στον τελευταίο αγώνα θες να τουλάχιστον να είσαι στο βάθρο αλλά ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα. Αυτό το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει λίγο πολύ την χρονιά μας. Φεύγω με ανάμηκτα συναισθήματα. Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι εδώ».

Σχετικές ειδήσεις