ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ι.Ο.ΑΣ: .Νέα στρατηγική συνεργασία για την οδική ασφάλεια

Ι.Ο.ΑΣ: .Νέα στρατηγική συνεργασία για την οδική ασφάλεια

Νέα στρατηγική συνεργασία αρχίζει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με την εταιρεία ΕΛΙΝΟΙΛ με αφορμή την ένταξή της ως Μέλος στο Ινστιτούτο.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ευαισθητοποιημένη σε θέματα ασφαλούς και οικολογικής οδήγησης, αλλά και οδικής ασφάλειας γενικότερα, αγκαλιάζει την προσπάθεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και βρίσκεται δίπλα του για να ενημερώσει του οδηγούς σε θέματα πρόληψης τροχαίων δυστυχημάτων στη χώρα μας και να συμβάλλει στη δημιουργία προτύπων για τον Έλληνα οδηγό και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά.

Στην Ελλάδα πάνω από 3 συμπολίτες μας αφήνουν καθημερινά την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο και σε όλο τον κόσμο, τα τροχαία δυστυχήματα είναι η 1η αιτία θανάτου για την ηλικία των 15-29 ετών, 2η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 5 έως 14 και 3η αιτία θανάτου για τις ηλικίες 30 έως 44, τις πιο τρυφερές αλλά και τις πιο παραγωγικές ηλικίες.

Για το λόγο αυτό, το Ι.Ο.ΑΣ. και η ΕΛΙΝΟΙΛ, προκειμένου να συνεισφέρουν στη μείωση των τροχαίων, δημιουργεί και αναπτύσσει νέα καμπάνια, με τίτλο «Blue Driving», σκοπεύοντας να επηρεάσει θετικά τους οδηγούς και γενικά όλους τους χρήστες του δρόμου, υιοθετώντας υγιείς και ασφαλείς συμπεριφορές.

Με την ευκαιρία αυτή, η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» κα Β. Δανέλλη-Μυλωνά δήλωσε «είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κοντά μας ευαισθητοποιημένους συνεργάτες και αξιόπιστες επιχειρήσεις με τη στήριξή των οποίων θα συμβάλλουμε αποτελεσματικότερα στην καλλιέργεια υπεύθυνης και πολιτισμένης συμπεριφοράς στους δρόμους της χώρας μας για την ασφάλεια των συμπολιτών μας».

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΙΛ, κ. Ιωάννης Αληγιζάκης δήλωσε «κάθε χρόνο χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας. Είναι ευθύνη όλων μας να κάνουμε κάτι. Η ΕΛΙΝΟΙΛ πιστεύει πολύ στην προσπάθεια του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και γι' αυτό θα τη στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί. Κοινός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε να υιοθετηθεί από τις ελληνίδες και τους έλληνες οδηγούς ένα πρότυπο οδικής συμπεριφοράς πιο ασφαλές και συνειδητοποιημένο, το οποίο θα συμβάλει καθοριστικά στη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων».

Σχετικές ειδήσεις