ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Monza Rally Show 2014: Rossi εναντίον Hamilton

Monza Rally Show 2014: Rossi εναντίον Hamilton

Η Formula 1, τα MotoGP, το WRC έχουν τελειώσει και όλοι προετοιμάζονται για τον αγώνα των πρωταθλητών. Όμως πριν θα λύσουν τις... διαφορές τους στο Monza Rally Show, όπου για πρώτη φορά ίσως δούμε τον Valentino Rossi να παλεύει με τον... Lewis Hamilton.

Λίγο πριν τον αγώνα των πρωταθλητών υπάρχει μία μικρή χειμερία νάρκη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, την οποία... ταράζει το Monza Rally Show, που έγινε για πρώτη φορά το 1978 και έχει αυτό το όνομα από το 2002.

Το Monza Rally Show είναι παραδοσιακά υπόθεση του Valentino Rossi (έχει τρεις νίκες στις τρεις διοργανώσεις, που έχει συμμετάσχει) και όλοι θέλουν να τον κερδίσουν. Έτσι η... κόντρα είναι ανάμεσα στον «Doctor» και αναβάτες του MotoGP, αλλά και τους οδηγούς ράλλυ (του WRC και του Ιταλικού πρωταθλήματος). Από φέτος στη λίστα των διεκδικητών μπαίνουν ένας οδηγός από τα Nascar (Kurt Bush), από τα X-Games (Ken Block), από την F1 (Lewis Hamilton) και το Motocross (Toni Cairoli).

Έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή... μυστήριο του Lewis Hamilton με μία Mercedes A45 AMG.Η είδηση της εμφάνισης του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 δεν είναι επίσημη, αλλά μία Mercedes A45 AMG με το νούμερο συμμετοχής του (44) βρίσκεται ήδη εκεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Ιταλικών ΜΜΕ ο Lewis Hamilton θα είναι το όνομα της «VIP» συμμετοχής. Ο 29χρονος είναι πιθανόν να εμφανιστεί την τελευταία ημέρα και να κάνει ένα πέρασμα παρά ολόκληρο τον αγώνα. Ο Doctor θα αγωνιστεί με συνοδηγό Carlo Cassina και ένα Ford Fiesta WRC.

Απών θα είναι το αστέρι της Moto3 Romano Fenati (μετά από ατύχημα σε δοκιμές με σπασμένη κλείδα). Αντίπαλοι του Rossi στην 35η διοργάνωση θα είναι εκτός από τον Hamilton οι: Robert Kubica, Gigi Galli, Marco Bonanomi και ο Paolo Andreucci.
Ο Τεχνικός Έλεγχος έγινε την Πέμπτη (27/11) την Παρασκευή (28/11) γίνονται οι αναγνωρίσεις και η εκκίνηση. Ο τερματισμός θα γίνει την Κυριακή (30/11).

Σχετικές ειδήσεις