ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Η πρώτη ημέρα του S. Vettel με τη Ferrari

F1: Η πρώτη ημέρα του S. Vettel με τη Ferrari

Για να είμαστε ακριβείς, ήταν η πρώτη ημέρα εργασίας για τον Γερμανό αφού είχε πάει ξανά και είχε ήδη επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις. Έτσι ο S.Vettel επέστρεψε στο Fiorano και οδήγησε την F2012 ξεκινώντας μία νέα εποχή για την Scuderia.

Ο Vettel είναι σχεδόν νόμιμα οδηγός της Ferrari καθώς το συμβόλαιό του με την Red Bull έληξε άτυπα την Παρασκευή 28/11 αλλά ισχύει ως τις 31/12/014. Έτσι ξεκίνησε δουλειά / δοκιμές στο Fiorano το Σάββατο 29/11. Ο Γερμανός οδήγησε με ένα λευκό κράνος το οποίο έγραφε «η πρώτη μου ημέρα με τη Ferrari» και η F2012 έφερε πάνω της το νούμερο 5.

Μπορεί η Red Bull να απαγόρευσε στον Sebastian Vettel να κάνει δοκιμές με την Ferrari στο Abu Dhabi αλλά ο Γερμανός βρέθηκε μέσα στο cockpit μιας Ferrari στο Fiorano.

Ο 27χρονος οδηγός της Ferrari έκανε αναγνωριστκούς γ F2012,﷽﷽﷽ι μύρους στην πίστα του Φιοράνο στο τιμόνι μίας California και μίας με μία 458 και μετά μπήκε με την F2012.

Ο Γερμανός οδήγησε όσο κράτησε το φως της ημέρες (συνολικά 90 γύρους). Στο τέλος κάθε stint έκανε και μία δύο εκκινήσεις στη μικρή ευθεία της πίστας. Κανένα λάθος δεν καταγράφηκε, ούτε τετακέ ή έξοδος από την πίστα.

Σχετικές ειδήσεις