ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Suzuki: Στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Jimny

Suzuki: Στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Jimny

Το επιτυχημένο εκτός δρόμου όχημα έχει στον στάνταρ εξοπλισμό: Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας και πίεσης ελαστικών και επιπλέον, νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων και σχέδια στην ταπετσαρία.Η τιμή του διαμορφώνεται στα15.290 € μετη χρήση του προγράμματος Easy Bonus και το όφελος απόσυρσης.

Η Suzuki παρουσιάζει το ανανεωμένο Jimny, που έχει κάνει «απόβαση» στην Ελλάδα από τις αρχές του Οκτωβρίου. Το compact 4x4 που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο στη χώρα μας, συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη επιλογή του οδηγού που αναζητά ένα καθαρόαιμο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, το οποίο όμως έχει τις ανέσεις και τον εξοπλισμό που του επιτρέπει να είναι λειτουργικό και μέσα στην πόλη.

Η Suzuki φρόντισε έτσι ώστε το θρυλικό μοντέλο της να ανανεωθεί και να εξακολουθήσει την εξαιρετική πορεία του στην αγορά, καθιστώντας το έναν αχώριστο σύντροφο για όσους το επιλέξουν. Το διαχρονικό compact 4x4 θα εξοπλίζεται με ένα ανανεωμένο, φρέσκο εσωτερικό και αναβαθμισμένο επίπεδο ασφάλειας. Η γκάμα των χρωμάτων έχει εμπλουτιστεί με τρία νέα ξεχωριστά μεταλλικά χρώματα, τα Premium Silver, Khaki και Βison Brown. Επίσης, το Jimny θα διατίθεται πλέον με νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 15'' σε σκούρο ανθρακί χρώμα.

Το ανανεωμένο Jimny διαθέτει και νέα τεχνολογικά στοιχεία στον τομέα της ασφάλειας. Τα στοιχεία αυτά έχουν να κάνουν με την προσθήκη του ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου ευστάθειας ESC (Electronic Stability Control), που φροντίζει ώστε ο οδηγός να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ακόμα και σε ολισθηρές οδικές συνθήκες. Και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (Tyre Pressure Monitoring System), ώστε ο οδηγός να πληροφορείται εγκαίρως σε περίπτωση απώλειας πίεσης των ελαστικών.

Στο ανανεωμένο εσωτερικό του το Jimny διαθέτει νέου τύπου και σχεδιασμού ταπετσαρίες, ενώ αναμφίβολα αυτό που ξεχωρίζει είναι και το ολοκαίνουριο τριάκτινο τιμόνι. Ανανεωμένος σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα είναι και ο πίνακας οργάνων ο οποίος φιλοξενεί πλέον και σύστημα Gear Shift Indicator (GSI), που προτείνει στον οδηγό τις ενδεδειγμένες αλλαγές ταχυτήτων, συμβάλλοντας στην επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης οικονομίας καυσίμου

Το ανανεωμένο compact 4x4 διατίθεται στην ελληνική αγορά από τις αρχές Οκτωβρίου με την τιμή του να παραμένει στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο, παρά τις καινοτομίες και την εισαγωγή νέων στοιχείων ( €15.290), με τη χρήση του προγράμματος Easy Bonus και το όφελος απόσυρσης.

Η υπάρχουσα έκδοση θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη, στην ιδιαίτερα προνομιακή τιμή των €13.940, έτσι ώστε το Jimny να είναι προσιτό σε ακόμα περισσότερους λάτρεις της γνήσιας εκτός δρόμου αυτοκίνησης.